Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Poli Timișoara a cedat cu 28-27 în deplasare la HC Vaslui, în primul meci din jocurile de clasament pentru 5-8. Timișorenii au avut parte de o deplasare problematică, deoarece zăpadă a creat mari probleme în județul Vaslui, unde penele de curent au afectat serios multe localități, inclusiv un local unde echipa a vrut să ia micul dejun.

Poli a început mai bine meciul de la Vaslui și a avut un avans de 0-3 după trei minute de joc, dar moldovenii au egalat la 5-5 prin Iftene, în minutul 12. Ulterior, vasluienii s-au instalat la conducere, cu momente bune de joc ale alb-violeților, care au egalat la 8 prin Vaidasigan și au condus cu 10-11 la reușita lui  Lazarov. Finalul de repriză a aparținut moldovenilor, care s-au distanțat la 16-13 la pauză, după golul lui Gabriel Bujor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza a doua, gazdele au continuat să conducă. Timișoara a egalat la 22-22 în minutul 49, prin Lazarov, dar moldovenii au revenit la conducere, chiar cu un avans confortabil de trei goluri. Finalul de meci a fost foarte strâns, dar vasluienii au câștigat cu un gol.

SCM Poli i-a avut ca marcatori pe: Lasica, cu 9 goluri, Marjanovic, cu 5 goluri, Lazarov, cu 4 goluri, Milosevic, cu 3 goluri, Ștefan, cu 2 goluri, Vaidasigan,  Furak și Neamțu, fiecare cu 1 gol. Gabriel Bujor a fost principalul marcator al Vasluiului, cu 10 goluri.

SCM Poli și HC Vaslui joacă din nou la Timișoara, miercuri, de la ora 18,30.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.