Joma - JSport.roJSport.ro
foto. Erik Geiger

Handbaliștii de la SCM Poli au pierdut al treilea meci din Seria A, pe terenul lui CSM București, la scorul de 25-21. Timișorenii rămân cu 3 puncte în grupă, la 7 față de a doua clasată, clubul primăriei Capitalei, și ies din calcula din lupta pentru medalii, chiar dacă nu și din punct de vedere matematic. 

Meciul a fost marcat de momente de nervozitate, care s-au văzut și în numărul mare de eliminări temporare, mai ales în rândul alb-violeților. După ce timișorenii au avut doi jucători mai puțin, și în urma unei eliminări de bancă, CSM-ul s-a desprins la 4-2. Bucureștenii s-au desprins de aici tot mai mult. Fenici a luat a doua eliminare temporară în minutul 23, pentru ca în minutul 29, Sajad Esteki să vadă cartonașul albastru, după ce l-a lovit în față pe Tcaciuc la 7 metri. La pauză, ”tigrii” au intrat cu 12-7 avantaj.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Poli s-a trezit prea târziu în repriza secundă, și nu a mai avut ce face pentru a reveni în meci, mai ales că nu i-a avut pe Sadoveac și Varo. Fenici a fost principalul marcator al lui Poli, cu 5 goluri, urmat de Pribanic și Marjanovic, fiecare cu 4 goluri, Milosevic cu 3 goluri, Orbovic, cu 2, Dragas, Șania și Cîmpan, cu 1 gol fiecare. Georgievski și Allahkaram Esteki au fost principalii marcatori ai bucureștenilor, cu 5, respectiv 4 goluri.

SCM Poli va juca următorul meci joi, 2 mai, acasă, cu Dobrogea Sud Constanța, de la ora 16.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.