Joma - JSport.roJSport.ro

La echipa de handbal timișoreană, semne rele anul are! SCM Poli a reluat antrenamentele de sâmbătă, fără doi titulari. Milos Dragas și Antonio Pribanic, jucători care aveau și memorii depuse, sunt istorie la clubul bănățean.

Poli a avut două antrenamente în ziua reunirii. Mai întâi, unul în sala de forță, iar apoi, seara, la Sala ”Constantin Jude”. Dragas și Pribanic nu au fost alături de colegii lor și nici nu li se vor mai alătura. Pero Milosevic a confirmat plecarea celor doi, iar situația va fi explicată detaliat într-o conferință de presă pe care clubul o organizează luni, la care va participa și managerul Dan Dumitru. De la conferință de presă comună a celor trei secții ale SCM, Dumitru a anunțat că Dragas și Pribanic au memorii depuse pentru restanțe și cer să devină liberi de contract. Fapt care acum s-a și materializat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ambii jucători au venit la Poli în vara lui 2018. Milos Dragas este inter stânga și are 29 de ani. A trecut în cariera sa pe la RK Priboj, Lokomotiva Brcko, Metaloplastika Sabac, RK Vardar Skopje, Bergischer HC, HC Odorhei și Minaur Baia Mare. A fost component al naționalei Serbiei și a jucat, cu Sabac, finala Cupei EHF. Antonio Pribanic are 32 de ani, este pivot și provine din Croația. Înainte de Poli a jucat la RK Kvarner, RK Senj, RK Umag, RK Bielovar, Pick Szeged, Stal Mielec, Minaur Baia Mare și KPR Legionowo. Rămâne de văzut dacă în contextul financiar delicat, clubul va putea face transferuri.

De la reunire au lipsit motivat și Cristian Fenici și Mohsen Babasafari, convocați la naționalele României și Iranului. Marius Sadoveac este accidentat și face antrenamente de refacere.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.