Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Poli a câștigat cu 31-26 meciul din etapa a doua a Seriei A din prima fază a play-off-ului, după ce a revenit în joc în fața Dunării Călărași. Timișorenii au revenit și nu au mai dat șanse oaspeților după primele 20 de minute și datorită înfrângerii celor de la CSM București, mai pot spera să îi depășească pe ”tigri” în grupa pentru locul secund în grupă.

Poli a început slab în atac, iar călărășenii au reușit să le blocheze drumul spre gol. Astfel, după primele zece minute de joc, scorul a devenit 2-6 și părea că alb-violeții vor avea o viață foarte grea acasă. Până la urmă, Timișoara a egalat la 9-9 după un gol al lui Cîmpan. Nu au lipsit momentele tensionate. Dospinescu l-a lovit pe Vuk Milosevic în față, dar muntenegreanul și-a revenit repede și a marcat golul de 10-9. Poli nu a mai cedat din acest punct conducerea partidei. La pauză s-a intrat cu 14-12. În repriza secundă, bănățenii au avut la un moment dat și un avans de 7 goluri, redus până la diferența finală.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Marjanovic a fost cel mai bun marcator al lui Poli, cu 10 goluri, urmat de Dragas, cu 7 goluri, Orbovic, cu 5 goluri, Milosevic, Cîmpan și Fenici, fiecare cu 3 goluri. Pentru călărășeni, cei mai buni marcatori au fost Radojkovic, cu7 goluri, Broască și Pejovic, cu 4 goluri fiecare.

Pero Milosevic a fost mulțumit că echipa a avut forță să revină. ”Din nou, am început slab. Ne-am amintit de ultimul joc. Dar am recuperat bine diferența. Sunt mulțumit de cum am terminat meciul. Am început să jucăm când am schimbat apărarea, deoarece la început de meci am primit destule goluri. Tcaciuc nu a fost în meci la început, era obosit de la lot. Apărarea și atacul au funcționat apoi. La început am pierdut și mingi din cauza unor pase greșite și a unor greșeli în atac. Dar apoi am fost foarte bine, ei de mult eori nu știau ce să facă cu mingea. Sunt mulțumit, mai ales de a doua repriză. Ne e greu fără Marius Sadoveac, e un jucător foarte important, mai ales după ultimele două luni când a fost în formă. Varo e și el accidentat. Îi respectăm pe cei de la Călărași, și ei au avut doi accidentați. Au public, sunt un club serios, dar când ne-am apărat cu cap, am intrat în meci. Puteam câștiga la o diferență mai mare. Sunt mulțumit cum am recuperat mingea după momentele în care ne apărăm”, a declarat antrenorul lui Poli.

SCM Poli va juca din nou miercurea viitoare de 17,30 pe terenul lui CSM București.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.