Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli Timișoara au încheiat seria meciurilor de pregătire cu un meci câștigat clar acasă. Alb-violeții au terminat la scorul de 35-26 meciul cu sârbii de la Proleter Zrenjanin.

Bilanțul bănățenilor în amicale este de trei succese, unul cu Reșița și două cu Proleter, un egal, cu Dinamo Pancevo și o înfrângere cu Reșița.Poli a dominat și ultimul amical, chiar dacă vestea proastă e că Fenici și Sadoveac sunt în continuare accidentați. La pauză, timișorenii i-au condus cu 17-14 pe Proleter. Iată marcatorii gazdelor:  Baican 6, Cîmpan 5, Șomlea 4, Milosevic 4, Trif 3, Irimescu 3, Păiuș 2, Neamțu 2, Marjanovic 2, Fodorean 2, Enculescu 1, Grad 1.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pero Milosevic a punctat că obiectivul echipei rămâne accederea în play-off. ”Sunt foarte mulțumit de cum am jucat. E o perioadă în care ne-am antrenat din greu, ne-au lipsit interii. Cu Trif și Fodorean va trebui să le dăm încredere, să ne ajute. Pentru acest tânăr venit e bine, pentru că a venit într-un sistem în care poate crește. Tcaciuc și Rusu au fost fenomenali în poartă. Grad a jucat foarte bine. La Baia Mare sigur nu va juca Cristi, să vedem Marius dacă se va putea antrena. Noi am schimbat obiectivul. Dar cine mă cunoaște știe că nu va fi ușor niciunei echipe să ne bată. Obiectivul e să jucăm cu mai mulți jucători de acasă, români, să dăm totul. Va fi greu să intrăm în play-off, dar vom lupta”, a declarat antrenorul lui Poli.

La club a venit recent interul dreapta Cătălin Foderean, venit de la U Cluj. Sportivul de 21 de ani spune că se simte bine la Timișoara. ”E o echipă cu experiență, jucători cu experiență. Am venit în primul rând să avut. Atmosfera e foarte bună în vestiar. Ne antrenăm bine și vrem să ajungem cât mai sus în Cupă, campionat. Am venit să ajut echipa, să învăț de la ei , de la jucători cu experiența. Anul trecut am jucat în prima ligă alături de U Cluj. Din păcate, nu am reușit să rămânem. Să joc însă la o echipă cu pretenții este un pas destul de mare”, a punctat Foderean.

Poli va juca săptămâna viitoare, Joi, în deplasare la Baia Mare, în primul meci oficial din 2020.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.