Handbaliștii de la SCM Poli s-au impus cu 26-19 în meciul cu Minaur Baia Mare jucat pe teren propriu. Alb-violeții lui Pero Milosevic au ajuns al 26 de puncte, cu un bilanț de opt victorii, două egaluri și trei înfrângeri în acest tur de campionat. 

Prima repriză a fost un adevărat galop de sănătate pentru bănățeni, care nu au avut probleme, au condus tot meciul și la pauză au intrat cu 11-7. În a doua parte a jocului, Fenici a sta minute bune pe bancă accidentat, iar băimărenii au putut egala la 14-14 în minutul 42, prin fostul jucător al bănățenilor, Iulian Halcă. Fenici a revenit în teren și Poli a avut și 8 goluri avans, la 24-16, și maramureșenii nu au mai avut ce face, mai ales după un moment-cheie în care au avut două eliminări, dintre care una la bancă.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Filip Marjanovic și Krsto Milosevic au fost principalii marcatori ai timișorenilor, fiecare cu câte 6 reușite. Au mai înscris: Orbovic, 3 goluri, Flavius Cîmpan, 3 goluri, Vuk Milosevic, 2 goluri, Lasica, 2 goluri, și 1 gol pentru Ștefan, Hrimiuc, Șania și Fenici. Iulian Halcă a fost cel mai bun marcatorul al lui Minaur. Fostul jucător al Timișoarei a dat 5 goluri.

Timișorenii joacă din nou miercuri acasă, de la ora 14, cu CSU Suceava. Poli începe returul tot acasă, duminică, 10 decembrie, de la ora 16,30 cu Dunărea Călărași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.