Handbaliștii de la SCM Poli s-au impus cu 27-26 în deplasare la CSU Suceava, unde au avut de muncit mult pentru victorie. Elevii lui Pero Milosevic au condus la pauză, dar au avut parte de o viață grea în repriza a doua. 

După primele minute, Poli s-a instalat la conducere, dar Suceava a rămas să le sufle în ceafă alb-violeților. Fără ca Timișoara să se detașeze la o diferență confortabilă, Gabriel Burlacu a egalat în minutul 20, la 10-10, însă  bănățenii au revenit în avantaj. Totuși, la pauză s-a intrat cu 15-16, o diferență mică, ce lăsa loc la orice deznodământ. Jocul a continuat foarte echilibrat în debutul reprizei secunde.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

A fost egalitate la 16, 17 și 18, după care Suceava a preluat avantajul cu 19-18, după golul lui Bogdan Baican. Timișorenii au avut nevoie de zece minute pentru a reveni, după ce Vuk Milosevic a înscris pentru 23-24. Bucovinenii nu s-au lăsat și fosta extremă a Timișoarei, Florin Ciubotariu a egalat la 26-26 în penultimul minut, dar succesul a venit după o aruncare de la 7 metri a lui Alin Șania.

Milos Orbovic a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 6 goluri, urmat de Krsto Milosevic și Didi Hrimiuc, fiecare cu 5 goluri. Au mai înscris Marjanovic,3 goluri, Șania, 3 goluri, Lasica, 2 goluri, Vuk Milosevic, 1 gol, Fenici, 1 gol. Ștefan Tîrzioru a fost principalul marcator al Sucevei, cu 8 goluri.

Etapa viitoare, SCM Poli va juca sâmbătă, de la 16,30, cu CSM București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.