Handbaliștii de la SCM Poli au obținut o victorie categorică împotriva celor de la HC Odorhei, cu 32-25, după un meci în care timișorenii au și condus cu 10 goluri. În prima repriză, elevii lui Dragan Dukic au ținut pasul, însă a doua jumătate a partidei, alb-violeții au dominat la toate capitolele. 

În debutul meciului s-a marcat destul de puțin, iar oaspeții au avut 1-3 avantaj. După primele zece minute, Timișoara a preluat avansul, mai ales că Savic a fost impecabil în poartă. Poli a preluat avansul autoritar, cu execuțiile sigure din atac și s-a dus și la patru goluri. Totuși, în ultimele minute ale reprizei a doua, HC Odorhei a etalat un joc bun și a reușit să reducă diferența la jumătatea partidie la 13-12. De altfel, Kovacevic a și egalat la 14-14 în debutul reprizei secunde.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Ulterior însă, cu Daskaloski de neînvins în poartă, timișorenii s-au dus și la o diferență de 10 goluri și nu au mai putut fi învinși. Krsto Milosevic a fost cel mai bun marcator al alb-violeților, cu 8 goluri, urmat de Fenici, cu 6, Orbovic, Vuk Milosevic și Marjanovic, fiecare cu 4 goluri, Șania, 3 goluri, Cîmpan, 2 goluri, și Lasica, cu 1 gol. Maksim Baranau a fost cel mai bun marcator al Odorheiului, cu 10 goluri.

Pero Milosevic și-a felicitat echipa și a spus că s-a temut, din cauza rupturii musculare a lui Fenici. ”Azi nu a contat doar apărarea, am fost fenomenali în apărare, atac, pe contraatac. Am făcut un meci mare. În ultimele cinci minute, cu diferența de zece goluri, am mai scăzut ritmul și e normal. Dar mie mi-a fost puțin frică, pentru că Odorheiul e o echipă mare. Fenici nu s-a antrenat zece zile, dar căpitanul nostru e un fenomen. Nu-l doare nimic, poate juca și accidentat. Am făcut un meci mare, felicitări tuturor jucătorilor, au luptat mult. Am avut unele probleme în apărare în prima repriză. Apoi am trecut la 5-1, am schimbat trei jucători. Din acest campionat e cel mai bun meci, desi ar mai fi  Dinamo, am jucat bine și la Constanța. Colegul meu Dukic a spus că avem o formă mult mai bună ca la începutul campionatului. Dar nu avem câte puncte am fi meritat. Meci mare cu o rivală mare. Dragas, Vilovski și Talaș au doi metri, trebuie să muncești foarte mult, am exersat la antrenamente cum să trecem de ei. Publicul vine și ne sprijină, dar cred că merităm mai mult. E greu să te desprinzi la pauză cu o echipă mare la patru goluri, dar șanse am avut”, a declarat Pero Milosevic.

Dragan Dukic a felictat adversarul și a analizat erorile echipei sale. „Sunt foarte dezamăgit. Trebuie să felicit Timișoara. De la începutul sezonului, echipa lui Pero Milosevic a jucat un handbal excelent. Merită să fie în topul campionatului. Au trecut de deplasările grele și azi au jucat bine în special în repriza a doua. Astăzi sunt dezamăgit deoarece am contat în teren doar 30 de minute. În prima repriză a fost derby, apoi nu am contat. Timișoara a dat 13 goluri în prima repriză deoarece noi am făcut opt greșeli neforțate. Apărarea lor a fost bună în repriza a doua, la fel ca și portarii. Dar noi nu am avut soluții în atac. Am încercat să jucăm individual contra unei echipe, și atunci acesta e rezultatul. Am jucat două echipe cu defensive bune, dar a lor a fost mai bună. De aceea au câștigat așa. Competiția va fi interesantă în play-off, sunt opt echipe foarte apropiate valoric”, a precizat antrenorul Odorheiului.

SCM Poli va juca la Făgăraș joia viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.