Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli ar putea aduce primul trofeu anul viitor în sportul timișorean. Alb-violeții au culoar spre finala turneului Final Four al Cupei României Fan Courier. Un viitor an 2019 care va începe tot sub „zodia” restanțelor salariale de două luni și suficiente neajunsuri pentru jucători. 

La tragerea la sorți, SCM Poli a nimerit cu cel mai accesibil adversar din semifinale, CSM Focșani. În celălalt meci se vor întâlni Steaua și Dinamo, două echipe mult mai puternice. În urma tragerii la sorți de la sediul federației, turneul va fi organizat la Focșani, astfel că, din acest punct de vedere, bănățenii vor avea o viață mai grea Turneul Final Four. Competiția va avea loc în perioada 9-10 martie. Timișorenii ar fi dorit să organizeze ei turneul, dar tot răul spre bine, deoarece costurile se ridicau la 100.000 de lei, iar bugetul Timișoarei este improbabil să fie votat până la început de martie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Altfel, este de sperat ca clubul să nu piardă jucători. Pero Milosevic a avertizat că acest lucru este posibil dacî nu se sting restanțele salariale. Portarul milos Kocic e n caz aparte, deoarece clubul nu i-a putut prelungi sârbului viza. Jucătorul nu avea permis clasic de muncă, deoarece nu toți sportivii au contracte de muncă la clubul SCM. De asemenea, deloc de neglijat sunt probleme de la celelalte secții: rugby-ul va trebui să utilizeze toți banii privați pentru amenda de 30.000 de euro, iar baschetul are de stins datoria de 150.000 de euro din anul 2015.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.