Joma - JSport.roJSport.ro

Liga Zimbrilor a luat obișnuită pauză de la final de octombrie, chiar dacă de data aceasta, naționala nu are meciuri oficiale. La lot a însă un nou selecționer, iar în acest sens, pentru ca Rareș Fortuneanu să ia contact cu jucătorii, s-a organizat un stagiu de pregătire.

De la SCM Poli sunt convocați doi handbaliști, Cristian Fenici și Marius Sadoveac. De asemenea, clubul alb-violet se mândrește și cu un handbalist convocat la lotul de juniori. Este vorba de portarul Robert Rusu, aflat în pregătire la Cluj. Poli are două partide amânate din campionat pe care le va disputa în perioada următoare. Jocurile au fost reprogramate deoarece bănățenii doreau să își canalizeze energia în ”dubla” cu Olympiacos din turul II al Cupei EHF.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Primul joc restant, din etapa a VIII-a, se va disputa miercuri, 30 octombrie, de la 18,25, la Timișoara, cu CSM București. Și deplasare de la Vaslui din etapa a VII-a e amânat. Acest joc se va juca la data de 5 noiembrie, într-o zi de marți. Până atunci, sâmbătă, 2 noiembrie, SCM Poli va juca și în primul tur al Cupei României, la Odorheiu Secuiesc.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.