Handbaliștii de la SCM Poli joacă sâmbătă din nou pe teren propriu, cu CSM București. Este primul meci al alb-violeților din postura de lider al campionatului, după ce etapa trecută chiar ”tigrii” au detronat-o pe Steaua de pe prima poziție. Alb-violeții vor să își păstreze recordul de invincibilitate acasă.

Daskaloski este accidentat la genunchi și este singurul cu probleme medicale majore. Pero Milosevic a vorbit și de problemele financiare. ”Vine CSM, care în acest an au făcut un ”dream-team”, o echipă puternică, care au avut probleme la început de sezon. Au schimbat antrenorul, au un lot bun, anul acesta trag la campionat. Va fi greu, îi respectăm, dar trebuie să spunem că vrem să câștigăm toate meciurile de acasă. Trebuie să jucăm bine în apărare, pe tranziție, dar mai ales în atac. Trebuie să ne continuăm seria de victorii, să uităm meciurile din trecut. Le-am spus jucătorilor că meciul nu trebuie câștigat în primele zece minute, ci va dura 60 de minute. Nu ne este ușor, jucătorii au două luni de restanțe și au de plătit chirii, alții merg cu avionul și noi cu autocarul”, a declarat antrenorul.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Cristi Fenici speră ca Timișoara să facă din nou un meci bun contra lui Vlad Caba, așa cum se întâmpla când o pregătea pe Odorhei. ”Ne așteaptă un meci greu, CSM are una dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Au doi-trei jucători pe post, care pot juca bine oricând. Ne așteaptă un meci greu, avem de luat o revanșă pentru că nu am reușit să-i batem la ei acasă, contra lor am pierdut de multe ori la un gol. Tot timpul contra Odorheiului când era Caba am făcut meciuri bune acasă, dar nu este o regulă. Ne-am pregătit bine, sper să continuăm seria bună. Venim după două meciuri nu foarte reușite, sper să jucăm mai bine. Poate nici nu ne dăm seama că suntem în fruntea clasamentului”, a precizat Fenici.

Meciul începe sâmbătă la ora 16,30 și e televizat de TVR 1.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.