Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Poli a avut de două sezoane obiectiv să joace în Final Four-ul Cupei României, dar nu au reușit să ajungă în această fază. Anul acesta, în optimi timișorenii au un adversar mai mult decât accesibil, așadar, cel puțin pentru faza sferturilor au culoar. Totuși, deși echipa merge bine, reapar probleme cu sala.

Timișorenii vor juca acasă în optimi, cu CSU Suceava. În campionat, bănățenii s-au impus cu 34-24 cu bucovinenii, pe teren propriu. Așadar, cel puțin pe hârtie, timișorenii nu vor avea probleme în partida ce s eva disputa în perioada 6-8 decembrie. Iată celelalte meciuri:  HC Minaur Baia Mare – CS Dinamo Bucureşti, CSM Bucureşti – HC Odorhei, AHC Potaissa Turda – CSM Focşani, SCM Politehnica Timişoara – CSU Suceava, AHC Dobrogea Sud Constanţa – CSM Poli Iaşi, Locul 1 în Seria B a Diviziei A – CSM Făgăraş, HC Vaslui – CSA Steaua Bucureşti, Locul 1 în Seria A a Diviziei A – AHC Dunărea Călăraşi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Joi, bănățenii au alt meci accesibil, cu CSM Făgăraș, în deplasare. Problema mare e după jocul de la ora 18, din județul Brașov. Pero Milosevic nu va putea veni să se antreneze cu echipa în Sala Constantin Jude”. De vineri până duminică inclusiv, sala e ocupată cu spectacole de circ contemporan, din programul pentru Timișoara Capitala Europeană a Culturii în 2021. ”Avem mari probleme. Nu ne vom putea antrena patru zile. Vom  merge la Banusport sau la sală. În aceste circumstanțe trebuie bine pregătit meciul cu Făgăraș”, a precizat Milosevic despre această situație.

Ulterior, în week-end-ul 1-3 decembrie Poli ar urma să joace acasă ultima etapă din tur, cu Minaur Baia Mare.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. D-l Primar, unde e sala de sport promisa in campania electora dinaintea primului mandat?Inteleg ca intampinat greutati, dar macar sala de pe str. PODEANU sa o fi terminat.Se lucreaza la ea de 7 ani.
    Referitor la firma MARATI, aceasta lucreaza bine mersi la cladirea ce se ridica langa sediul BRD.
    CHIAR FACE FIECARE CE VREA IN ORASUL ASTA IGNORAND CU DISPRET CONTRIBUABILUL AMATOR DE SPORT?
    HAI ACS POLI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.