Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Poli a pierdut și primul meci din Liga Zimbrilor, jucat la Chiajna cu CSA Steaua, la scorul de 26-24. Timișorenii au plătit tribut unui joc mai slab în prima repriză, iar în a doua parte a meciului, elevii lui Pero Milosevic au alergat în zadar după egalare. 

Steaua a dominat-o pe Poli în prima repriză. Timișorenii nu au reușit să aibă atacurile la fel de contondente ca gazdele, și nici nu au fost ajutați prea multe de poartă. Steliștii au avut ajutor dintre buturi, dar și o defensivă mult mai eficientă, și astfel, au putut să se desprindă după primele zece minute de joc. Poli a dat doar 5 goluri în primele 23 de minute, fără să poată valorifica extremele. După ce a fost condusă cu un avantaj de 5 goluri, Poli a mai redus din proporția scorului până la pauză, când s-a intrat cu 12-9.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La reluarea jocului, viața ”militarilor” părea să se complice din minutul 34, când Gabriel Burlacu a primit cartonașul roșu, după a treia eliminare temporară a partidei. Timișorenii au schimbat în poartă, unde a intrat Ludovic Varo, care a mai salvat unele mingi. La jumătatea reprizei, bănățenii s-au apropiat la 19-18. Tudor Stănescu, trecut acum câțiva ani pe la Timișoara, a avut și el intervenții dintre buturi, iar Krsto Milosevic, și el fost alb-violet, a marcat în momentele importante. În ciuda luptei, Poli nu a putut egala, deși nu i-a lipsit mult pe finalul partidei.

Poli a marcat cele mai multe goluri prin pivotul Pribanic, 7. Au mai înscris pentru Timișoara: Dragas și Sadoveac, câte 4 goluri fiecare, Milosevic, 3 goluri, Cîmpan și Fenici, câte 2 goluri, Marjanovic și Varo, 1 singur gol fiecare. Krsto Milosevic a fost principalul marcator al Stelei, cu 6 reușite.

SCM Poli va juca primul meci oficial acasă din noul sezon cu Minaur Baia Mare, la mijlocul săptămânii viitoare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.