Handbaliștii de la SCM Poli Timișoara primesc vizita celor de la HC Vaslui, formație care a obținut o victorie surprinzătoare cu CSM București în prima rundă. Alb-violeții bănățeni au avut parte și ei de o surpriză în prima etapă, dar una negativă, după ce Dunărea Călărași a întors surprinzător scorul.

Pero Milosevic e convins că dacă echipa va juca ca în prima repriză cu Călărași, Poli se va impune. ”Îi respectăm pe cei din Vaslui. Aleargă foarte mult, luptă mult, vin după o surpriză mare după ce au câștigat cu CSM București. Trebuie să ne situăm bine în atac și în defensivă și să facem asta tot meciul, nu doar o repriză. Vaslui joacă mai multe tipuri de apărare, 6-0, 5-1, 4-2, 3-3, dar ne-am pregătit pentru asta în fața oricui adversar. Vaslui sau Turda practică apărările avansate, fac pressing pe tot terenul aproape. Dacă nu suntem 100% tot meciul, orice se poate întâmpla. Este primul meci acasă și trebuie să fim atenți”, a punctat Milosevic.

Oferte echipament JomaOferte Joma

Pivotul Didi Hrimiuc a venit vara aceasta de la Vaslui la Poli. Jucătorul va debuta chiar contra fostei sale echipe, deoarece în prima etapă a fost menajat din cauza unei întinderi de ligament. ”Așa a fost să fie de debutez contra fostei echipe. Aștept cu entuziasm, va fi un meci interesant. Ei vin după o victorie surprinzătoare cu CSM București. Vin cu un moral bun, ține de noi să ne facem un meci ușor, jucăm acasă în fața propriilor suporteri. La Vaslui variază mult apărările, în funcție de jucătorii disponibili. Eu cred că nu ne pot surprinde cu jocul lor”, a declarat Hrimiuc.

Meciul începe duminică de la ora 18 la Sala ”Constantin Jude” și nu este televizat.

foto: Constantin Jude, Agerpres

 

 

1 COMENTARIU

  1. Sincer eu m-am cam saturat de acest Milosevic Pero, este a nu stiu cata oara cand dupa ce conducem confortabil pierdem meciul la un singur gol.
    VLAD CABA ar fi acum solutia cea mai POTRIVITA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.