Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Poli și-a anunțat despărțirile și noile transferuri pentru acest sezon, iar șase jucători de bază pleacă de la club. Clubul aduce însă șase jucători noi vara aceasta, dintre care trei sunt portari. Krsto Milosevic și Didi Hrimiuc se despart de alb-violeți după doar un sezon.

Vor pleca toți cei trei portari: Zlatko Daskaloski, la Strasbourg Adam Savic, ambii la final de contract, dar și Răzvan Vîlceanu, care va fi însă împrumutat. Destinația va fi Oradea, dacă se va înscrie în Liga Națională, sau dacă nu, probabil la Făgăraș. Marko Lasica a semnat în Turcia, la Beșiktaș, Krsto Milosevic a semnat cu Steaua, iar Didi Hrimiuc va juca la Focșani. Cel mai probabil, și tânărul Ionuț Uruianu va merge la o echipă unde are mai multe șanse să joace. ”Sunt mulțumit de ce am realizat sezonul acesta, chiar dacă nu ne-am calificat în cupele europene. Ne dorim să readucem cât mai mulți jucători timișoreni acasă”, a declarat Pero Milosevic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Poli îi readuce acasă pentru trei sezoane pe stângaciul Marius Sadoveac, care a jucat la Tremblay, în Franța, și pe Cristian Tcaciuc, portar care a mai jucat între timp la Oradea și Suceava, în liga a doua. De la Turda vine portarul Ludovic Varo, care împlinește 36 de ani și a mai jucat la Minaur, Dinamo și Odorhei. Pe postul de inter stânga vine de la Minaur Milos Dragas, de 28 de ani, care a mai jucat la RK Priboj, Lokomotiva Brcko, Metaloplastika Sabac, RK Vardar Skopje, Bergischer HC (Germania), HC Odorhei.

Pe postul de portar mai vine Miroslav Kocic, în vârstă de 37 de ani, trecut pe la Jugopetrol Zeleznicar Nis, RK Vojvodina Novi Sad, HC Metalurg Skopje, Beșiktaș Istanbul și Saran (Franța). Este înalt de 2 metri. De asemenea, mai vine pivotul croat Antonio Pribanic, care va împlini 31 de ani. A trecut în cariera sa pe la Baia Mare, dar și la RK Bjelovar, Pick Szeged, Stal Mielec, KPR Legionowo (Polonia). De asemenea, se poartă negocieri pentru Răzvan Trif, un inter stânga de 18 ani legitimat la LPS Banatul, iar Cătălin Furak va reveni de la echipa satelit la prima echipă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.