Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli vor juca finala Cupei României pentru al doilea an consecutiv, după o victorie la scorul de 25-18 cu CSM Focșani în semifinala organizată chair în județul Vrancea. Adversara din finală a elevilor lui Pero Milosevic va fi Steaua București, care s-a impus cu 26-25 în semifinala cu Dinamo.

Cu meciul cu favoriții tribunei focșănene, timișorenii nu au avut mari probleme. Poli a condus tot meciul, iar la pauză a intrat cu 13-9, după ce bănățenii au avut și 11-6. În repriza a doua, CSM Focșani s-a putut aproape doar la 19-17. Cristian taciuc  avut numeroase intervenții salvatoare, iar Marius Sadoveac a fost principala gură de foc a bănățenilor. Marcatorii Timișoarei: Marjanovic 9, Sadoveac 8, Dragas 3, Milosevic 2, Fenici 1, Cîmpan 1, Pribanic 1. Miroiu a dat cele mai multe goluri pentru moldoveni, 5.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Semifinala dintre Steaua și Dinamo a început cu o întârziere de peste 90 de minute. Problema a fost că în sala de 1000 de locuri cu o singură tribună, galeriile lui Steaua și Dinamo s-au luat la bătaie. Finala se va juca duminică, de la ora 17,30.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.