Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli au obținut două remize în Ungaria, cu echipa din Oroshaza. Elevii lui Pero Milosevic rămân cu două succese cu Reșița în jocurile de verificare, chiar la primele amicale, după care au pierdut jocurile cu Minaur și tot Reșița, în cadrul unui turneu organizat la Turda.

Vineri, meciul s-a terminat la scorul de 26-26, după ce la pauză, ungurii au condus cu 16-11. Au marcat pentru Poli: Sadoveac, 8 goluri, Pribanic, 5, Dragas, 4, Milosevic, Marjanovic și Năstăsie, câte 2 goluri fiecare, Neamțu, Șomlea și Cîmpan, 1 gol fiecare. Sâmbătă, meciul s-a terminat 21-21, după ce tot cei din Oroshaza au condus cu 14-12 la pauză. au marcat pentru Poli:  Pribanic, 6 goluri, Milosevic, 4, Năstăsie și Marjanovic, câte 3 goluri, Irimescu, 2, Sadoveac, Șomlea și  Cîmpan, 1 gol fiecare. Tcaciuc și Fenici nu au făcut deplasarea din motive medicale, iar Babasafari a lipsit și el.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Săptămâna viitoare, Poli organizează deja tradiționala Cupa Politehnica. Turneul nu va putea avea loc în Sala ”Constantin Jude”, la fel ca întotdeauna, din cauza lucrărilor la suprafața de joc. Turneul e programat la Sala UVT. Vineri de la ora 17, se întâlnesc Bacăul și Turda, iar sâmbătă, Poli joacă cu Metaloplastika. Sâmbătă de la 10 va avea loc finala mică, iar de 12, finala mare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.