Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Poli a pierdut dramatic în deplasare la CSM Focșani, la scorul de 21-20, după ce nu a marcat deloc în primul sfert de oră al partidei! Cu acest rezultat, bănățenii au căzut momentan pe locul 9 în Liga Zimbrilor, sub Călărași și formația vrânceană.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În săptămâna premergătoare jocului, antrenorul Pero Milosevic a obținut diploma de Master Coach, dar și premiul pentru cel mai bun antrenor de handbal din Muntenegru. La Focșani însă, nu a avut motive de bucurie, după ce în primul sfert de oră, elevii săi nu au dat niciun gol. În minutul 16, Marianjovic a marcat pentru 7-1, iar tot meciul, Poli a trebuit să alerge după egalare. La pauză, scorul a fost de 12-8, iar alb-violeții au revenit în repriza doua, când în minutul 53, Baican a reușit egalare la 17. Moldovenii au revenit la conducere și nu au lăsat victoria să le scape printre degete.

Sadoveac și Marjanovic au fost cei mai buni marcatori ai lui Poli, cu câte 5 goluri fiecare, urmat de Milosevic, Șomlea, Fenici și Baican, cu 2 goluri fiecare, iar Neamțu și Cîmpan au marcat 1 gol fiecare. Poli a jucat fără Păiuș, accidentat, și absența s-a resimțit în apărare. Sasa Marjanac a fost cel mai bun marcator al moldovenilor, cu 6 goluri.

SCM poli va juca din nou acasă joi de la ora 17, cu CSM Vaslui.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.