Handbaliștii de la SCM Poli debutează duminică în noua ediție a Ligii Zimbrilor, cu o deplasare tare, pe terenul Dunării Călărași. Bănățenii vor mult mai mult decât locul 6 de anul trecut și pentru asta, văd victoria ca pe un rezultat obligatoriu la debut.

Singurul accidentat este Didi Hrimiuc. ”Toate echipele au lot bun. E un campionat mai tare. Vom lupta, avem un obiectiv. Călărașiul are un lot mult mai bun ca anul trecut, are doi interi dreapta, au un pivot bun, stau bună în apărare, au antrenor și extreme bune. E o echipă foarte puternică, mai ales acasă, unde au sprijin. Ca să obținem un rezultat bun trebuie să ne apărăm bine, să stăm bine în poartă, să încercăm să marcăm repede pe contraatac și să jucăm inteligent în atac. Ne-am pregătit să atacăm la o defensivă 6-0, 5-1 sau la o apărare mixtă”, a declarat antrenorul Pero Milosevic.

Oferte echipament JomaOferte Joma

Cristi Fenici e conștient că echipa a pierdut sezonul trecut puncte aiurea. ”Sper să începem cu dreptul. Clar că va fi un campionat mult mai echilibrat ca cel de anul trecut. Majoritatea echipelor s-au întărit. Noi suntem pregătiți, ne-am antrenat, am pregătit meciul foarte bine. Depinde de noi, să jucăm bine la ora meciului, să nu greșim așa mult și să obținem puncte. Ne dorim să începem cu dreptul și să obținem mult mai multe ca anul trecut. Avem o echipă mult mai bună ca anul trecut. Asta trebuie demonstrat în teren, să nu mai pierdem și să nu mai facem egaluri, să pierdem puncte”, a punctat coordonatul de joc.

Poli e mulțumită și cu victorii la un gol. ”Avem obiective îndrăznețe, sper să le îndeplinim. Ne așteaptă meciul de la Călărași de la care ne dorim 3 puncte. Sper să nu avem ghinioanele de sezonul trecut, să câștigăm noi meciurile la un gol în fața adversarului”, a spus managerul Dan Dumitru, cu referire la sezonul trecut.

Meciul de la Călărșai începe duminică la 17 și va fi televizat de Digisport și Dolcesport.

foto: Constantin Duma, Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.