Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Poli a cedat în al doilea meci de verificare jucat cu Reșița, la scorul de 28-27. A fost un joc destul de echilibrat în Banatul montan, față de cel jucat la Timișoara. Altfel, echipa națională a României s-a calificat în a doua fază pentru Campionatul Mondial din 2021 după doar două jocuri.

La Reșița, Poli s-a instalat la conducere după minutul 8 și a intrat la pauză cu un avantaj important, de 18-14. Raportul de forțe s-a modificat în repriza a doua, când timp ce 9 minute, alb-violeții nu au dat gol. Astfel, s-a ajuns de la 16-21, la 22-21. Finalul d ejoc a fost echilibrat, cu ultimul atac al poliștilor apărat de portarul cărășenilor. Pentru Poli au înscris: Păiuș 9, Marjanovic 5, Șomlea 3, Cîmpan 3, Năstăsie 3, Milosevic 1, Neamțu 1, Rusu 1, Baican 1. Dobra a dat cele mai multe goluri ale cărășenilor, 6.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În această perioadă, căpitanul lui Poli, Cristian Fenici, se află cu naționala României într-un turneu în Italia, pentru calificarea la Mondialul de anul viitor. În primul joc, România a învins Georgia la scorul de 29-24. Fenici a marcat 5 goluri, iar Alexandru Șimicu, timișorean ce evoluează în Franța, 3. Apoi, România a învins Kosovo cu 32-21, meci în care Fenici a dat 1 gol și în care Șimicu nu a marcat. Jocul rezultatelor face ca meciul cu Italia să nu mai îi poată încurca pe ”tricolori”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.