Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Poli a fost învinsă în Supercupa României, meci disputat la Brașov. Dinamo a luat trofeul după ce s-a impus cu 26-24, în urma unui meci în care bucureștenii au fost mult mai puternici decât alb-violeții. 

Poli s-a bazat foarte mult pe aruncările lui Milos Dragas în prima repriză. După minutele de echilibru, Dinamo s-a instalat la conducere după primul sfert de oră. Bucureștenii s-au desprins la 6-3 după un gol marcat la o fază la Babasafari a intrat târziu în poartă. Poli a reușit să reducă diferență, însă până la pauză, Dinamo a intrat cu un 13-10 liniștitor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza secundă, dinamoviștii au ajuns și la un avantaj de patru goluri. Pe alocuri, Poli a mai redus din diferență, dar erorile făcute au tot permis „câinilor” să marcheze din nou și să respire liniștiți. Deși spre final, diferența s-a redus la 2 goluri, dar bănățenii nu au avut putere să egaleze. Cel mai bun marcator al lui Poli a fost Marjanovic, cu 9, goluri, majoritatea din 7 metri, urmat de Dragas, cu 7, Pribanic, Fenici, Năstăsie și Sadoveac, cu câte 2 goluri. Pentru Dinamo, Alouini a marcat 7 goluri, iar Kuduz, 6.

Alb-violeții nu se mai întorc la Timișoara, deoarece miercuri încep partidele din Liga Zimbrilor în Capitală. Primul joc va fi la ora 18, pe terenul Stelei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.