Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli au cedat cu 22-20 în ultima etapă a turului, pe terenul celor de la CSM București. Gazdele au condus mare parte din meci, dar alb-violeții au reușit să revină în repriza secundă, însă insuficient pentru a produce o surpriza și a-i ”da jos” pe bucureșteni depe primul loc. 

Meciul a avut un prim sfert echilibrat, după care CSM București s-a desprins la 5-3. Vuk Milosevic a avut un gol nevalidat pentru că ar fi călcat semicercul, iar gazdele au înscrie pentru 6-3, decizie ce l-a înfuriat pe antrenorul Pero Milosevic. Arbitrii au dat eliminare de bancă, iar CSM-ul s-a distanțat la 9-5. Poli a redus diferența la 9-8, dar înainte de pauză, formația din Capitală a marcat pentru 10-8, prin Tioumentsev.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La reluarea jocului, Timișoara a egalat în minutul 34 la 11-11, grație lui Orbovic, însă CSM-ul a revenit la trei goluri avantaj. ”Tigrii” au ținut de avantaj, pe care și l-au și mărit la patru reulite diferență. De la 20-16, cei de la Poli au redus diferența în șase minute pentru 20-19 în minutul 54, iar ulterior, Mariajnovic a egalat la 20, dar CSM-ul nu le-a permis bănățenilor să egaleze și au revenit la conducere.

Sadoveac și Fenici au fost cei mai buni marcatori ai Timișoarei, cu câte 6 reușite, urmați de Marjanovic, cu 4 goluri, Vuk Milosevic, cu 2, și Orbovic și Păiuș cu 1 gol fiecare. Ramba, Tioumentsev și Vrazalic au fost principalii marcatori ai Bucureștiului, cu 4 goluri fiecare.

Următorul meci al timișorenilor va fi duminică de 17,30, pe terenul lui CSM Bacău, contând pentru optimile de finală ale Cupei României.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.