Handbaliștii de la SCM Poli au cedat cu 22-20 în ultima etapă a turului, pe terenul celor de la CSM București. Gazdele au condus mare parte din meci, dar alb-violeții au reușit să revină în repriza secundă, însă insuficient pentru a produce o surpriza și a-i ”da jos” pe bucureșteni depe primul loc. 

Meciul a avut un prim sfert echilibrat, după care CSM București s-a desprins la 5-3. Vuk Milosevic a avut un gol nevalidat pentru că ar fi călcat semicercul, iar gazdele au înscrie pentru 6-3, decizie ce l-a înfuriat pe antrenorul Pero Milosevic. Arbitrii au dat eliminare de bancă, iar CSM-ul s-a distanțat la 9-5. Poli a redus diferența la 9-8, dar înainte de pauză, formația din Capitală a marcat pentru 10-8, prin Tioumentsev.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

La reluarea jocului, Timișoara a egalat în minutul 34 la 11-11, grație lui Orbovic, însă CSM-ul a revenit la trei goluri avantaj. ”Tigrii” au ținut de avantaj, pe care și l-au și mărit la patru reulite diferență. De la 20-16, cei de la Poli au redus diferența în șase minute pentru 20-19 în minutul 54, iar ulterior, Mariajnovic a egalat la 20, dar CSM-ul nu le-a permis bănățenilor să egaleze și au revenit la conducere.

Sadoveac și Fenici au fost cei mai buni marcatori ai Timișoarei, cu câte 6 reușite, urmați de Marjanovic, cu 4 goluri, Vuk Milosevic, cu 2, și Orbovic și Păiuș cu 1 gol fiecare. Ramba, Tioumentsev și Vrazalic au fost principalii marcatori ai Bucureștiului, cu 4 goluri fiecare.

Următorul meci al timișorenilor va fi duminică de 17,30, pe terenul lui CSM Bacău, contând pentru optimile de finală ale Cupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.