Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii alb-violeți nu au mult timp să digere înfrângerea de la Buzău, deoarece joi au un nou meci tare acasă, cu Dunărea Călărași. SCM Poli a căzut pe locul 7 și acum nu mai vor să facă niciun pas greșit.

Pentru acest meci Alin Șania e accidentat, iar situația portarului Kocic e în stand-by. Antrenorul Pero Milosevic spune că elevii săi nu trebuie să se gândească nici la surpriza plăcută cu Dinamo, nici la cea neplăcută, cu Buzăul. Sunt trei meciuri în șapte zile. Trebuie să uităm meciurile cu Buzău și Dinamo. Acum trebuie să ne concentrăm la meciul de la Călărași. E o echipă în progres, joacă bine. Dar nu e mare filozofie. Știm ce ne trebuie să facem ca să câștigăm cu Călărași, să jucăm în apărare și atac ca și cu Dinamo. Fiecare meci e cu presiune, dar acum e mai mult, din cauza rezultatului de la Buzău, mai ales că urmează un program dificil”, a declarat tehnicianul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Andrei Păiuș a punctat că moralul echipei e așa și așa. ”Întâlnim o echipă bună, puternică. Au jucători buni și trebuie să fim atenți din toate punctele de vedere. Cu atât mai mult cu cât jucăm acasă, suntem obligați să câștigăm, chiar dacă nu va fi ușor. Am avut victoria cu Dinamo, am pierdut la Buzău, unde nu ne așteptam. Cred că acum suntem așa, nici, nici. Trebuie să strângem rândurile și să arătăm că a fost un accident meciul cu Buzău și să batem Călărașiul. Fiecare meci trebuie să-l tratăm la victorie, din punctul meu de vedere”, a declarat handbalistul.

Meciul de joi cu Dunărea Călărași începe la 17,30 și va fi televizat de TVR.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.