Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli au pierdut partida din deplasare de la Chiajna, jucată cu Steaua, la scorul de 24-22. În mare parte, roș-albaștrii au condus în meci, chiar dacă timișorenii au avut momente bune de revenire. În repriza secundă, Pero Milosevic a văzut cartonașul roșu. 

După un început echilibrat, Steaua s-a desprins prima dată cu 5-3 în minutul 9, ajutată și de portarul Babasafari și grație aruncărilor lui Ionuț Georgescu. Cu Orbovic eliminat, Timișoara a scăpat două minute fără gol, dar nici nu a marcat. Alb-violeții au avut șapte minute fără gol, timp în care gazdele s-au dus la 7-3 la jumătatea reprizei. Portarul Tcaciuc și-a intrat și el în mână. Timișorenii s-au apropiat la 9-8, dar nu au putut egala, iar militarii au refăcut diferența la două goluri până la pauză, când s-a intrat cu 11-9.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În primele minute ale reprizei secunde, Steaua s-a desprins cu 15-12, după un alt gol al lui Georgescu, dar meciul nu era încheiat. Poli a egalat la 16 și a preluat conducerea cu 16-17 după două contraatacuri finalizate de Cîmpan și Orbovic, după care Varo a salvat un 7 metri executat de Gabi Florea. Pero Milosevic a primit cartonașul roșu pentru proteste, iar roș-albaștrii au revenit și nu au mai putut fi ajunși de bănățeni, după ce s-au desprins și cu 4 goluri.

Marius Sadoveac a fost cel mai bun marcator al lui Poli, cu 6 goluri, urmat de Marjanovic, cu 4, Pribanic, Cîmpan și Fenici, cu câte 3 goluri fiecare, Orbovic și Neamțu, 1 gol fiecare. Principalii marcatori ai Stelei au fost Georgescu, cu 7 goluri, Florea și Aslanian, cu câte 6 fiecare.

Runda viitoare din campionat, Poli va juca tot în deplasare, la Suceava.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.