Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Poli a dovedit din nou că are o viață grea în fața formațiilor din prima parte a clasamentului. Timișorenii au pierdut cu 28-19 în Sala Rapid, cu CSM București, într-un meci în care fostul portar alb-violet, Ludovic Varo, a apărat foarte bine. 

Începutul de meci a fost echilibrat, cu un mic plus pentru Poli, care s-a descurcat bine în defensivă, cu 6-0 variata cu 5-1. După 11 minute, Poli s-a desprins cu 3-6, însă ulterior, ”tigrii” și-au mai revenit. Ajutați din poarta de intervențiile lui Ludovic Varo, venit chiar de la Poli iarna aceasta, dar și mai atenție la indicațiile tactice de pe bancă, CSM-ul a blocat-o pe Timișoara să înscrie mai multe de cinci minute și astfel, a revenit în joc. După ce Poli a revenit la conducere, gazdele au jucat foarte bine finalul primei reprize, terminată la 13-11, deși ”tigrii” au avut om în minus.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CSM-ul a început tare repriza a doua și s-a desprins la 15-11. De aici, jocul a curs în principal într-o singură direcție, cu gazdele și la un avantaj de 10 goluri. Sadoveac a fost principalul marcator al lui Poli, cu 7 puncte, urmat de Marjanovic, cu 3, Șomlea și Baican, cu 2 goluri fiecare, Milosevic, Irimescu, Cîmpan și Fenici, cu 1 gol fiecare. Cel mai bun marcator al bucureștenilor a fost Goce Georgiesvki, cu 7 goluri și el.

Duminică de la ora 11, Poli va juca alt meci dificil acasă, cu Dobrogea Sud Constanța.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.