SCM Poli a câștigat cu 29-28 după executarea aruncărilor de la 7 metri, deoarece a fost egalitate la 25-25 după cele 60 de minute regulamentare. Un meci în care ”tigrii” au avut și avantaj de patru sau trei goluri, dar în care alb-violeții au găsit de fiecare dată puterea să revină și iau un avans bun spre o calificare în semifinale, după o înfrângere dură în urmă cu trei zile la Baia Mare. 

Formația din Capitală a început mai bine meciul, în timp ce Poli a fost ținută în viață de reușitele lui Cristi Fenici și așa s-a putut apropia la 5-4 în minutul 11. CSM-ul a avut o serie bună, cu două contrataatacuri fructificate de Goce Georgievski și s-a desprins la 8-4. Poli a avut de tras pentru a recupera diferența, dar a reușit să se apropie, mai ales că Adam Savic a avut câteva intervenții bune, inclusiv la două aruncări de la 7 metri. După un final cu protestele deja obișnuite ale bănățenilor, la pauză s-a intrat cu 21-11 după un gol marcat de Orbovic în ultima secundă.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Cu om în minus din finalul reprizei secunde, Poli a egalat prin Lasica, iar apoi a preluat conducerea de trei ori după reușitele căpitnaului Fenici. Totuși, în minutul 38, CSM a revenit în avantaj grație lui Georgievski. Bucureștenii au intrat într-un avantaj de trei goluri, dar după jumătatea reprizei, Poli s-a apropiat din nou la 19-18. Ajutați de portarul Ionuț Ciobanu, intrat în locul croatului Sunjic, ”tigrii” și-au refăcut avansul, dar Poli nu s-a predat ușor. Tot în inferioritate, bănățenii au egalat la 23 în minutul 56. Fenici a marcat pentru 25-24 în ultimul minut.

Poliștii au reușit să egaleze după un final în viteză, prin Lasica, și conform regulamentului, s-a trecut la aruncări de la 7 metri. Adam Savic a parat prima aruncare a lui Șomlea, iar Marjanovic nu l-a iertat pe Sunjic. Tsioumentsev a marcat în fața lui Savic, iar Krsto Milosevic a înscris cu Ciobanu în poartă. Robledo a înscris, și la fel a făcut-o și Orbovic, cu Sunjic în față. Georgievski și Câmpan au marcat și ei, dar Savic a mai scos și în fața lui Marjanac și astfel, Poli a bifat un succes important în duelul care se decide în trei jocuri.

Fenici a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 8 goluri, urmat de Orbovic, cu 6 reușite. Au mai înscris: Marjanovic, 5 goluri, Krsto Milosevic, 3 goluri, Lasica, Câmăan și Șania, fiecare cu 2 goluri, și Santeiu, cu 1 gol. Robledo și Georgievski au fost principali marcatori ai Bucureștiului, cu 10, respectiv 7 goluri.

Al doilea meci dintre cele două echipe începe joi la ora 17,30 la Timișoara. O victorie a alb-violeților îi duce în semifinale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.