Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli au terminat la scorul de 23-23 pe terenul campioanei Dinamo și au obținut primul punct din 2020, an în care deocamdată rămân fără victorie. A fost o partidă la care secundul Lucian Ghiulai a condus echipa de pe bancă, întrucât Pero Milosevic a avut viza medicală expirată.

Antrenorii la handbal au și ei un control medical de făcut anual, iar Milosevic a crezut că are viza valabilă până la data de 19 februarie, la fel ca jucătorii. În prima repriză, golurile au venit greu pentru ambele formații. Cu apărarea bună a lui Poli pe semicerc și intervențiile lui Babasafari, Dinamo nu a marcat din minutul 10 timp de 12 minute, enorm pentru o echipă de Liga Campionilor. De la 3-8 în minutul 22, la pauză s-a intrat cu 8-12. În repriza a doua, Dinamo a fost nevoită să alerge după egalare. Tcaciuc a avut intervenții bune în poartă, dar și Saeid a salvat cinci aruncări de la 7 metri pentru bucureșteni. Până la urmă, Asoltanei a egalat cu două minute înainte de final, și apoi niciuna dintre echipe nu a mai înscris.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fenici a fost cel mai bun marcator al lui Poli, cu 7 reușite, urmat de Vuk Milosevic, cu 5 goluri, Șomlea, cu 4 goluri, Marjanovic, cu 3 goluri, Cîmpan și Baican, cu 2 goluri fiecare, și Babasafari, cu 1 gol reușit și de pe postul de portar. Mihai Asoltanei a fost principalul marcator al lui Dinamo, cu 7 reușite. Dinamoviștii au comemorat la acest meci 11 de ani de la moartea lui Marian Cozma. Poli rămâne pe locul 8, cu 24 de puncte.

Poli va juca următorul meci acasă, joi, de la ora 18, cu CSM Făgăraș.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.