Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli au pierdut meciul restant din etapa a VII-a, pe terenul celor de la CSM Vaslui, la scorul de 28-24. În mare parte, moldovenii s-au aflat la conducere, iar cu acest rezultat, echipa lui Pero Milosevic rămâne cu două victorii, 8 puncte și în afara primele opt poziții în clasament.  Violeții legasera deplasarea din Cupă, de la Odorhei, de cea de la Vaslui. 

Meciul a început destul de echilibrat, cu vasluienii care au ținut aproape de Poli datorită golurilor lui Karamyshev și Acatrinei. După ce s-a mers foarte echilibrat toată prima repriză, pe final, Vasluiul și-a creat avantajul de 13-11. Diferența a crescut și mai mult în repriza a doua, iar Poli nu i-a mai putut ajunge pe moldoveni din urmă. Sadoveac a fost cel mai bun marcator al timișorenilor, cu 9 goluri, urmat de Dragas, Pribanic, Marjanovic, Cîmpan, cu 3 goluri fiecare, și Milosevic, Fenici și Năstăsie, cu câte un 1 gol fiecare. Florin Acatrinei a fost cel mai bun marcator al moldovenilor, cu 9 goluri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Poli a jucat la sfârșit de săptămână în saisprezecimile Cupei României, pe terenul divizionarei secunde ACS Szejke Odorheiu Secuiesc. Timișorenii s-au impus lejer, la scorul de 32-23, după ce la pauză au avut 17-11. A fost un prilej pentru ca antrenorul Pero Milosevic să dea mai multe minute portarului Rusu, dar și lui Neamțu, Năstăsie, Trif sau Dragas, care revine după o accidentare. În șaisprezecimi, CSU Poli a pierdut acasă cu 46-12, în fața celor de la HC Buzău. Cupa a părăsit-o și Unirea Sânnicolau Mare, care a pierdut cu 34-29 pe terenul lui Magnum Botoșani.

SCM Poli joacă din nou sâmbătă de la ora 15,30, pe terenul Dobrogei Sud Constanța, într-un meci televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.