Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

Handbaliștii de la SCM Poli joacă din nou în seria A din play-off-ul campionatului, după pauza prilejuită de partidele echipei naționale, acasă cu Dunărea Călărași. Alb-violeții nu au mai avut jucător la lot, deoarece Marius Sadoveac s-a accidentat și va rata și partida de săptămâna aceasta.

Pero Milosevic speră ca Orbovic să facă față singur pe postul de inter dreapta. ”Pentru noi e un meci la fel ca toate din campionat. Ne dorim să câștigăm, să luptăm. Treuie să jucăm bine în atac și în apărare. Îi respectăm pe cei de la Călărași, sunt o echipă bună. Au demonstrat anul acesta că au jucat bine. Trebuie să fim concentrați pe teren. Dacă vom juca așa cum am jucat în ultimul meci de pe teren propriu cu CSM București, vom obține o victorie clară. Depinde mult de cum va începe jocul. Constanța are un avantaj acum de a ajunge în finală. Iar noi, Călărași și CSM ne batem pentru locul doi. Pe noi ne interesează să continuăm să jucăm bine. Noi suntem obisnuiți să jucăm cu presiune și am răspuns bine în Cupa, cu Baia Mare, la Bacău când aveam nevoie de victorie. Pentru noi e presiune să jucăm și semifinala. Sunt jucători care dau randament mai bun fără presiune”, a declarat Milosevic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cristian Fenici spune că Poli nu se mulțumește doar cu trofeul Cupei României și nu se va culca pe o ureche. ”Am intrat în acest play-off fără puncte, ceea ce consider că e nemeritat și e un dezavantaj în lupta pentru a lua o medalie. Părerea mea e că e foarte greu să mai ajungem la primul loc în grupă. Dar pentru locul doi avem șanse. Vrem să câștigăm toate meciurile de acasă și de ce nu, să câștigăm și la Călărași și la CSM. E un sistem nou. Nu ne avantajează pentru că am intrat fără puncte și cu echipe destul de bune. Acum, noi vrem să jucăm la fel de bine în continuare și să câștigăm următorul meci, cu Călărași de acasă. Și cu presiune și fără, noi intrăm în teren să câștigăm. Ne dorim să terminăm în campionat cât mai sus. Cu câștigarea Cupei nu ne-am oprit. Mai avem meciuri de jucat și sperăm să câștigăm cât mai mult”, a precizat căpitanul echipei.

Meciul dintre Poli și Călărași începe miercuri la ora 17 și nu va fi televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.