Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli au revenit în meciurile oficiale după perioada pauză cu un succes cu 27-26, după un meci intens cu CSM București. Partida a fost restantă, amânată de când alb-violeții erau angrenați în lupta cu Olympiacos Pireu din Cupa EHF. A fost un meci echilibrat, cu un plus pentru gazde, ajutați și din poartă, dar cu momente în care ”tigrii” au pus multă presiune.

Poli a intrat bine în meci și s-a desprins destul de ușor la 3 goluri avantaj. În momentele importante din meci, portarul Babasafari a avut intervenții importante și echipa a avut ”spate” din acest punct de vedere. CSM București a revenit în joc însă pe finalul primei reprize, când a intrat cu 14-14 la cabine, după un gol spectaculos reușit de Ovidiu Bizău, cu o aruncare de la șold, de la o distanță considerabilă de poartă. Bucureștenii nu au condus niciodată și au fost nevoiți să tot alerge după egalare în urma gazdelor. Nu au lipsit nici golul din poartă în poartă al lui Babasafari, pentru 19-19, nici înjurăturile între Onyejekwe și Fenici, mai ales că după ce Poli a avut trei goluri avans, bucureștenii au luptat să revină pe final, dar în zadar.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sadoveac a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 9 goluri, urmat de Fenici, cu 6, Pribanic și Marjanovic, fiecare cu 4, Șomlea, cu 2 goluri, și Cîmpan și Baican, fiecare cu câte 1 gol. Goce Georgievski a dat cele mai multe goluri ale bucureștenilor, 9.

Pero Milosevic a fost mulțumit de rezultatul ce vine după o perioadă grea a echipei. ”Am meritat să câștigăm. Am controlat meciul în permanență, cu 3, 2 sau 1 gol în față. Nu e ușor să joci cu o echipă bună. Sunt foarte mulțumit, am făcut lucruri bune în atac. Am greșit și la aruncările de la 7 metri. Dar, per ansamblu, sunt fericit. E foarte important că am câștigat acest meci, după o pauză și multe probleme medicale. Cîmpan s-a lovit puțin, sper să nu fie grav. Meciul viitor sper să revină și Dragas, ne lipsește încă și Tcaciuc. Nu laud mereu că un jucător a câștigat un meci, spun mereu că echipa câștigă, dar căpitanul Cristian Fenici a fost azi fenomenal. I s-a întâmplat și ceva nesportiv, dar eu l-am scos, s-a calmat și a reintrat. Avem șansa de a tranșa mai repede meciul, am făcut unele greșeli, dar sunt mulțumit cu victoria. E important, pentru că vom avea deplasări. Varo are o mică operație, lipsește câteva zile. Nu am dorit să riscăm cu el”, a declarat antrenorul timișorenilor.

Daniel Anca a admis că la CSM București sunt probleme cu banii. ”Ca întotdeauna, meciurile între noi și Timișoara sunt de mare luptă, de mare angajament. Știam că o să întâlnim o echipă puternică, este câștigătoarea Cupei României. Noi suntem ocupanții locului 4 sezonul trecut. Nu suntem aceeași echipă, dar încercăm să ne menținem cumva numele, să stăm sus în clasament. Cred că micile detalii au făcut diferența. Până la urmă, câteva faze negestionate corect din punctul meu de vedere, când am câștigat câteva mingi în apărare. Am încercat să dăm pasul decisiv, am dat pasul în aut. Câteva ratări de la semicerc, plus la sfârșit, în fine, o infracțiune care nu a fost sancționată și a dus cumva la deznodământul acesta. (n.r. despre restanțe). Ca peste tot. Sunt, încercăm să trecem peste. Noi trebuie să ne vedem de handbal indiferent ce se întâmplă. Au fost dintotdeauna, sunt și vor fi. Au fost și perioade mai bune. Sunt în club de mulți ani și am trecut prin toate problemele. Până la urmă, s-au rezolvat. Noi sperăm să se rezolve și la colegii noștri de la Timișoara și la toată lumea”, a declarat antrenorul bucureștenilor.

SCM Poli va juca din nou sâmbătă, la Odorheiu Secuiescu, în upa României, iar apoi va juca restanța de la Vaslui, marți, 5 noiembrie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.