Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Poli s-a impus cu 27-24 în optimile Cupei României, în deplasare la CSM Bacău, după un meci aprins în repriza secundă Tot în optimi, Unirea Sânnicolau Mare a pierdut la scorul de 27-26 pe terenul celor de la CSU Craiova. 

Meciul a început bine pentru Poli, care a preluat conducerea meciului după câteva minute de joc. Timișorenii au reușit să ține destul de mult timp de un avans confortabil, iar gazdele s-au putut apropia doar la 10-11, în minutul 24, dar până la pauză, s-a refăcut diferența de 11-13. În repriza secundă însă, bănățenii au avut viață grea. Cu susținerea publicului, care a aplaudat când Sadoveac a ratat o aruncare de la 7 metri, gazdele au egalat la 20 în minutul 46 prin Maksimov. Băcăuanii au preluat conducerea meciului după reușitele lui Valentin Anton, iar partida a devenit tot mai încrâncenată.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Poli a revenit scurt timp la conducere, dar același jucător a egalat pentru 24-24. Moldovenii au jucat și în cinci după eliminările temporare ale lui Anton și Sadovyi. Pe acest fond de joc, Sadoveac, Marijanovic și Vuk Milosevic au marcat pentru 24-27, scorul victoriei. marius Sadoveac a dat 15 goluri pentru Poli, urmat de Vuk Milosevic și Marjanovic, fiecare cu 3 goluri, Orbovic și Fenici, fiecare cu 2 goluri, Irimescu și Cîmpan fiecare cu 1 gol. Principalul marcator al moldovenilor a fost Gabriel Cotinghiu, cu 7 reușite.

Tragerea la sorți a partidelor din sferturi va fi luni, de la ora 11. Ultima fază înainte de Final four se va juca tot în 2018, dar până atunci, Poli dispută miercuri la Turda prima etapă din retur, dela ora 18.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.