Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Poli a anunțat și oficial despărțirea de portarul sârb Miroslav Kocic, despre care site-ul nostru v-a anunțat. Clubul timișorean l-a adus în loc pe tânărul Robert Rusu, jucător care va fi al treilea portar, alături de Ludovic Varo și Cristian Tcaciuc.

Rusu a împlinit 19 ani duminica trecută și vine de la CSȘ Galați. Handbalul l-a început însă la Iași, iar de la 16 ani a fost cooptat la Centrul Național de Excelență de la Sighișoara. Are multiple convocări la loturile naționale de juniori, iar vara aceasta a participat la Campionatul European de Juniori sub 18 ani din Croația. Cu el în lot, tricolorii au fost egalii Franței, au cedat la un gol cu Norvegia și la doua cu Danemarca. Cât despre Kocic, situația familială și problemele cu l-au determinat să ceară rezilierea contractului cu Poli.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

SCM Poli va juca din nou miercuri, pe terenul celor de la Minaur Baia Mare. Partida nu va fi televizată, dar cei de la clubul bănățean doresc să o transmită pe pagina de Facebookul. Meciul va începe la ora 18.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.