Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

SCM Poli a câștigat cu 27-17 meciul cu CSM București din ultima etapă a sezonului regulat, după un meci cu momente tensionate. Mai întâi, în prima repriză, Alexandra Tioumentsev a avut nevoie de minute bune de îngrijiri medicale, după ce și-a înghițit limba. La final, portarul ”tigrilor”, Jakub Krapa, a fost foarte agresiv și era cât pe ce să se bată cu Milos Dragas, care a fost ținut de colegi.

CSM nu a reușit să înscrie în primele minute ale confruntării, iar acest lucru a costat-o la final. La scorul de 5-1, Tioumentsev s-a lovit în cădere de mâna unui apărător de la Poli, în zona gâtului, și a a fost îngrijit câteva minute de medici, deoarece și-a înghițit limba. Jucătorul bucureștenilor și-a revenit și a luat loc pe bancă. Oarecum, și CSM-ul s-a apropiat la 8-7, dar până la pauză, diferența pentru gazde a crescut la 9-7. În repriza secundă, Poli însă  controlat clar jocul. La final, echipele erau aproape de o îmbrânceală generalizată, după ce Krupa a devenit agresiv, iar Dragas a fost aproape să-i răspundă provocărilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cel mai bun marcator al lui Poli a fost Pribanic, cu 6 goluri, urmat de  Marjanovic 5, Dragas 5, Sadoveac 3, Fenici 2, Cîmpan 2, Orbovic 2, Milosevic 1, Păiuș 1. Pentru CSM București cei mai buni marcatori au fost Vrazalic, Ramba și Bera, fiecare cu câte 3 goluri. După meci, antrenorul lui CSM București, Paulo Pereira a refuzat să dea declarații.

După incidentele de la final, Pero Milosevic le-a reproșat lipsa de fair-play bucureștenilor. Am jucat un handbal fenomenal, și în atac și în apărare. În prima parte am avut 5 goluri diferență, puteam să ne creștem ecartul, și am intrat la pauză cu 9-7. Toate astea cu un club care vrea să ia titlul. Așa am demonstrat că vrem să jucăm fair-play ca să câștigăm acest meci. E prima dată când câștigăm acasă cu CSM. Altădată nu am reușit din alte motive, de multe ori și din vina noastră, și aici, și la Jimbolia, și în deplasare. Noi nu am stat să facem calcule cum au făcut alții, de teama să nu cadă cu noi în grupă. Noi avem obligația să jucăm fiecare meci până la final, să dăm totul. Azi am demonstrat că sezonul nu e terminat. E incredibil cum au luptat jucătorii. Am demonstrat că ne-am apărat foarte tare. Să câștigi cu zece goluri cu așa o rivală e un lucru mare pentru noi, mai ales că am avut multe probleme medicale. Portarul lor s-a comportat foarte urât. Era agresiv fizic. E bine că nu s-a întâmplat nimic. Așa nu se mai poate. În prima repriză l-a împins pe Marjanovic, a vorbit foarte urât. Anul trecut, Onyejekwe, colegul de la națională, l-a accidentat pe Fenici, cu ruptură de 13 cm. Și ne-au furat un rezulttat, iar după meci am vorbit puțin ne-am felicitat. Ei trebuie să se gândească la ce jucători au, că pot lua titlul”, a precizat antrenorul Timișoarei.

SCM Poli a terminat sezonul regulat pe locul 7 și va intra în Seria A cu 0 puncte, alături de Dobrogea Sud, CSM București și Turda. Primul meci va fi la Constanța.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.