SCM Poli Timișoara s-a impus ușor, cu  32-26, cu Minaur Baia Mare în primul meci din lupta pentru locurile 5-8. Dacă în ultima etapă din sezonul regulat, bănățenii au pierdut dur în Maramureș, acum meciul a fost cu totul altul, după ce alb-violeții au fost eliminați din lupta pentru semifinale de CSM București, iar oaspeții, de Steaua.

Începutul de meci a fost echilibrat, iar din minutul 5, Poli putea avea o viață foarte complicată, deoarece Andrei Păiuș a fost descalificat cu cartonaș roșu și albastru. Timișorenii oricum îi aveau accidentați pe coordonatorii Fenici și Vuk Milosevic, dar s-au descurcat și după ce nu a mai jucat timișoreanul mutat ca improvizație în linia de 9 metri. După momente în care au avut și trei goluri diferență, gazdele au intrat cu 15-14 la pauză.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Repriza secundă a fost în mare parte la discreția bănățenilor, care au marcat inclusiv din poartă în poartă. Marianjovic, Șania și Santeiu au dat fiecare 6 goluri pentru Poli, urmați de Krsto Milosevic, cu 5 goluri, Lasica, cu 3 goluri, Orbovic și Neamțu, 2 goluri, și Savic și Păiuș, 1 gol fiecare. Dragas și Mureșan au dat câte 5 goluri pentru maramureșeni.

Se joacă pe sistemul cea mai bună echipă din trei meciuri, iar la Baia Mare, meciul începe duminică la ora 17. Dacă bănățenii se impun, vor juca în continuare pentru locurile 5-6.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.