Joma - JSport.roJSport.ro

Echipa de handbal masculin SCM Poli Timișoara nu se ”vindecă” de lipsa de asumare pentru rezultate și plasare vinii pe arbitri, fiind echipa din oraș care seplânge cel mai des de modul cum e fluierată. După ce la Constanța meciul s-a terminat la egalitate, managerul Dan Dumitru, membru și în conducerea FRH, a ieșit cu acuzații la adresa brigăzii Harabagiu-Stănescu.

Conducătorul a depus memoriu la FRH. ”Motivul e maniera de arbitraj pe toată durata meciului pe care l-am disputat la Constanţa. Totul a culminat la ultima fază, când deşi Marjanovic a înscris, golul nu a fost validat; înaintea acelui moment portarul gazdelor l-a lovit cu piciorul în mână pe Cîmpan şi un alt apărător al constănţenilor se apăra în semicerc. Au mai fost şi alte faze în care arbitrii nu au cântărit la fel; de exemplu jocul pivoţilor, eliminările acordate prea uşor la Fenici în prima repriză şi la Vuk Milosevic în penultimul minut, eliminarea dictată împotriva lui Pero Milosevic, deși acesta chiar nu a zis nimic la faza respectivă”, a declarat Dumitru.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În etapa anterioară, acasă, HC Vaslui a primit unele eliminări destul de ușoare, dar Sandu Iacob a preferat să nu comenteze arbitrajul. De altfel, Poli pare să gestioneze greu avantajele în deplasare, după ce a pierdut la Călărași deși a avut avantaj de 8 goluri. La Constanța au fost 3, și s-a terminat la egalitate. Secția de handbal Poli nu este la fel de exigentă și cu ce se întâmplă în propria ogradă. Mai nou, cu un buget de peste jumătate din bani publici, sunt plătiți trei oameni pentru marketing și promovare, pe lângă ofițerul de presă și un  crainic.

Rezultatele departamentului de marketing nu sunt deocamdată vizibile. Cert este că în vară, la Cupa Poli, unul dintre cei responsabili cu imagine secției de handbal a invitat o altă formație din oraș la meci. Echipa respectivă juca însă în deplasare și a comunicat că nu poate onora invitația. Răspunsul a fost că cineva trebuie să vină să ridice invitațiile, care ar fi putut fi date altei echipei sau altor timișoreni, deoarece angajatul e obligat să le împartă. Pe românește, ca la ”stat.”

Niciuna dintre secțiile SCM Timișoara nu are angajați atât de mulți oameni pentru promovare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.