Joma - JSport.roJSport.ro

România este foarte aproape de a intra în scenariul 4 al pandemiei de coronavirus, după ce în fiecare zi se confirmă noi cazuri de infecții cu virusul adus din Asia. Medicii au mare nevoie de echipamente de protecție și nu numai, fapt pentru care se strâng donații. SCM Poli s-a implicat după ce jucătorii au decis să-și doneze o parte din salariu, și îndeamnă comunitatea să doneze pentru a depăși situația de criză.

Jucătorii de la Poli, ca de altfel toți sportivii de la SCM, au fost trimiși în șomaj tehnic recent. Deși nu vor primi mai mult de 4.072 de lei pe lună, echipa a decis să donez epărți din veniturile încasate către asociația care strânge bani pentru Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, dar și către asociația care adună fonduri pentru activitatea de anestezie-terapie intensivă. ”Circumstanțele actuale au dovedit că Timișoara este în prima linie pentru eradicarea Covid-19, iar noi, echipa de handbal SCM Politehnica Timișoara, ne alăturăm acestui demers. Componenții echipei de handbal se mobilizează și doresc să cedeze o parte din veniturile lor pe perioada situației de urgență. Recunoștința, admirația și suportul nostru financiar se îndreaptă către Asociația Dr. Victor Babeș, coordonată de Prof. Dr. Virgil Musta și către Asociația Non Profit A.T.I. Aurel Mogoșeanu, coordonată de Prof. Dr. Dorel Săndesc”, este anunțul postat pe pagina de Facebook a clubului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alb-violeții îndeamnă și alți oameni să sprijine lumea medicală timișoreană. În acest sens, clubul colectează donații în contul asociației, iar cei care doresc să sprijine lumea medicală trebuie să menționeze că trimit bani pentru tratarea bolnavilor de coronavirus. ”Familia handbalului alb-violet și susținătorii ei direcționează donațiile către cele două asociații, prin intermediul Asociației Sportive Clubul de Handbal Politehnica Timișoara și prin contul RO32PIRB3701742366001000, deschis la First Bank Sucursala Timișoara. Dacă doriți să contribuiți și dumneavoastră, o puteți face, completând apoi la detaliile tranzacției «Donație în Timișoara pentru pandemia Coronavirus». Banii vor fi distribuiți în mod egal către cele două asociații”, se mai menționează în anunț.

Ripensia Timișoara adună de peste două zile bani pentru Spitalul ”Victor Babeș” Timișoara. 50.000 de lei au fost deja virați în contul asociației prin care se strâng bani pentru Spitalul de Boli Infecțioase. În cazul celor de la Poli, gestul e de lăudat, pentru că echipa avea restanțe salariale de două luni.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.