Handbaliștii de la SCM Poli s-au reunit imediat după Anul Nou și se pregătesc la Sala ”Constantin Jude”, chiar dacă este pauză competițională. Bănățenii vor juca și câteva amicale, chiar dacă au și trei jucători importanți absenți, convocați la echipele lor naționale. 

Astfel, SCM Poli ar fi vrut să dispute două amicale vineri și sâmbătă, dar deocamdată nu s-a găsit advesar. În 19 și 20, echipa va juca două amicale în Serbia, cu Dinamo Pancevo și Steaua Roșie Belgrad, pentru ca peste o săptămână, Poli să joace două amicale la Timișoara, cu divizionara secundă Știința Bacău. Cristian Fenici este la naționala României, care a jucat Trofeul Carpați și începe Preliminariile pentru Mondialul de anul viitor, care va avea loc în Bahrain. Marko Lasica este la naționala Muntenegrului, iar Zlatko Daskaloski, la cea a Macedoniei, ambele calificate la Campionatul European.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

La naționala României mai sunt și alți doi timișoreni, jucătorul de mână stângă Marius sadoveac, care evoluează în Franța la Tremblay, și interul stânga Alexandru Șimicu, care evoluează tot în Hexagon, la Saint Raphael. De joi, România începe meciurile din grupa preliminară, cu o primă confruntare cu Italia. Vineri dă piept cu Ucraina, iar sâmbătă, cu Insulele feroe. La trofeul Carpați, tricolorii au trecut de Bahrain cu 29-20, cu 6 goluri marcate de Sadoveac, 3 de Șimicu și 1 de Fenici, iar apoi, cu 26-23 de Portugalia, cu 5 goluri marcate de șimicu și 1 de Fenici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.