Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli s-au calificat din noul la turneul Final Four al Cupei României, după ce s-au impus la scorul de 24-21 pe terenul secund-divizionarei CS Magnum Botoșani. de remarcat ca după sezoane de implementare a sistemului de live-score pe siteul FRH, nic acest meci nu a putut fi urmărit în acest format, acum că anul 2020 ne bate la ușă.

Altfel, Poli nu a avut o misiune foarte grea, dar nici foarte ușoară. Bănățenii și-au creat un avantaj de la începutul jocului și au reușit să-l păstreze, chiar dacă nu s-au distanțat decisiv ușor. La pauză, a fost 10-12, iar avantajul a crescut în repriza a doua. Au marcat pentru Poli:  Marjanovic, 7 goluri,  Cîmpan și Fenici, câte 5 goluri fiecare, Pribanic, 3 goluri, Milosevic, 2, Dragas și Trif, 1 gol. Pentru Botoșani, cele mai multe goluri le-a marcat Cristian Adomnicăi, trecut și el pe Poli în trecut, care a dat 5 goluri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În Final Four s-au calificat Dobrogea Sud și CSM Bacău, iar duminică la amiază se joacă Dinamo-Turda pentru ultimul loc din semifinale.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.