Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Poli Timișoara s-a impus la scorul de 25-21 cu CSM Bacău, după un hoc în care alb-violeții au avut de muncit pentru succes. Partida s-a jucat la Sala UVT , deoarece la Sala ”Constantin Jude” a avut loc turneul de box Memorialul Revoluției.

Bacăul a intrat mai bine în meci și a reușit destul de ușor să se desprindă. Nici nu trecuse primul sfert de oră, că Crnoglavac a înscris pentru 2-5. Poli a avut de recuperat diferența, dar nu s-a descurcat chiar așa bine în prima repriză. Pe finalul primei jumătăți a meciului, Poli s-a apropiat de moldoveni și a egalat, dar Bacăul a izbutit să intre cu 11-13 la pauză. Până la urmă, gazdele au reușit să revină după ce și-au permis să rateze prea ușor de la 7 metri, atît prin Marjanovic, cât și prin Sadoveac. După 37 de minute de joc, Timișoara a preluat conducerea, iar băcăuanii nu au mai putut pune problemele de până atunci și au trebuit să se recunoască învinși.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vuk Milosevic a dat cele mai mult goluri ale bănățenilor, 5, urmat de Șomlea și Cîmpan, cu cîte 4 fiecare, Dragas, Fenici, Sadoveac și Marjanovic, cu câte 3 goluri fiecare. Tărîță și Cotinghiu au fost cei mai buni marcatori ai Bacăului, cu 6, respectiv 5 goluri. Meciul a consemnat și ultima etapă din tur. După 13 jocuri, Poli a reușit șase victorii și e pe locul 7.

Pero Milosevic spune că echipa a intrat prea relaxată în meci. ”E o victorie meritată. În repriza a doua am jucat bine, așa cum trebuie să o facem mereu. După victoria de la Reșița ne-am gândit că va fi un meci ușor din prima repriză. Nu a fost cazul, Bacăul e o echipă bună. Pe final am jucat mult bine și în atac și în apărare, plus portarul Babasafair. Am avut idei mult mai clare. În prima repriză am făcut lucruri bune, dar la final, în situații de unu contra unu, nu am aruncat bine. De asemenea, am suferit la disciplina tactică de trei-patru ori, când am pierdut mingi. În repriza a doua am schimbat, am avut jucători mai proaspeți în atac. În momentele-cheie când aveam nevoie, am marcat. M-a deranjat doar că atunci când am avut un avantaj de 3 goluri, nu am marcat la două atacuri, pentru că ne puteam duce la 4 și să tranșăm jocul mult mai repede. Dar am greșit o pasă și apoi o aruncare și asta ne-a complicat situația”, a declarat antrenorul Timișoarei.

Adrian Petrea spune că imprecizia la finalizare a fost fatală echipei sale. ”Din păcate, cele 3 puncte în seara aceasta se duc în contul echipei Poli Timișoara. Din punctul meu de vedere, eu cred că noi am dominat ostilitățile acestui meci. Poli pot spune că a profitat de ratările noastre unu la unu cu portarul. asta au știut să gestioneze și au câștigat meciul într-un final. Din păcate, noi suferim pe această latură, finalizările unu la unu, și trebuie să facem o analiză drastică. Campionatul este lung, nu este nimic de pierdut, și trebuie să ne revenim din acest moment”, a precizat Petrea.

SCM Poli joacă duminică de la ora 12 în optimile Cupei României, pe terenul lui CSU Pitești. În campionat, se joacă și prima etapă din retur, joi, acasă, cu Steaua București.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.