Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Poli își continuă pregătirile, chiar dacă nu în condiții optimiste. După ce au plecat doi străini, acum a venit și rândul unui român să se despartă de gruparea alb-violet, iar situația financiară e tot destul de albastră. În plan sportiv, echipa a mai câștigat un meci de verificare.

După ce Antonio Pribanic a plecat de la Poli și din țară, iar Milos Dragas a mers de la Timișoara la Turda, acum a venit rândul lui Ludovic Varo. Portarul a plecat la CSM București. A fost o despărțire de comun acord. ”Despărțirea a fost amiabilă”, ne-a declarat managerul echipei, Dan Dumitru. De altfel, în acest sezon, antrenorul Pero Milosevic s-a bazat mai mult pe portarii Mohsen Babasafari și Cristian Taciuc. În acest moment, memoriu mai are doar Flavius Cîmpan, pentru datorii, fără a cere să devină liber de contract. De altfel, jucătorii și staff-ul au primit acum abia toți banii pe luna septembrie, iar staff-ul are datorii și mai vechi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Deocamdată, în amicale, Poli a mers bine. Miercuri, timișorenii au jucat în Serbia, cu Proleter Zrenjanin. Poli s-a impus cu 36-32. Iată marcatorii:  Marjanovic cu 9 goluri, Milosevic 5, Șomlea 5, Păiuș 4, Baican 4, Cîmpan 3, Năstăsie 3, Irimescu 2, Trif 1. Sâmbătă, alb-violeții joacă alt meci de verificare, tot la sârbi, cu Dinamo Pancevo.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.