Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli s-au impus cu 29-26 în amicalul cu Steaua Roșie Belgrad din prima zi a turneului Cupa Poli. Timișorenii au condus tot meciul, dar tehnicianul Pero Milosevic nu a fost prea încântat. În celălalt meci, Tatabanya s-a impus cu 39-31 (20-11) cu Minaur Baia Mare.

Poli a început meciul cu Savic, Marjanovic, Krsto Milosevic (înlocuit cu Vuk Milosevic pe faza de apărare), Fenici, Ștefan (înlocuit cu Șania pe apărare), Orbovic și Cîmpan. Timișorenii s-au desprins destul de repede la conducere, dar sârbii au mai recuperat din ecart cu acțiunie pe contraatac. Ulterior, jocul s-a echilibrat și la pauză s-a intrat cu 13-12. În repriza a doua, SCM Poli și-a mărit avantajul până la scorul final. Lasica a intrat pe extrema dreaptă la pauză, cu Cîmpan intrat pentru aruncările de la 7 metri, Daskaloski a luat loc și el între buturi și a mai fost utilizat Păiuș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Krsto Milosevic, Marjanovic, Cîmpan și Fenici au fost cei mai buni marcatori, fiecare cu 5 goluri. Ștefan a dat 3 goluri, Vuk Milosevic și Lasica, fiecare 2, iar Orbovic a marcat 1 gol. Savic a parat 9 mingi din poartă, iar Daskaloski, 4. Ivan Mosic a fost cel mai bun marcator al plavilor, cu 8 goluri.

Pero Milosevic nu a fost încântat de meci, mai ales că echipele sârbe sunt mult sub valoarea celor românești. ”Nu am jucat bine, mai ales că nu am început bine în apărare. Asta mă îngrijorează puțin, nu am avut contact, am făcut unele greșeli. Dar e normal, e o perioadă în care ne-am pregătit bine, e posibil să intervină și oboseala. Mâine vom avea un adversar de calibru, azi am câștigat la diferența de care aveam nevoie. Avem jucători care vin după accidentări și nu prea vrem să riscăm. Și în atac avem nevoie de mai multă profunzime. Dar în apărare, Șania e nou, Orbovic, e nou, la fel Cîmpan. Cu Didi Hrimiuc, sunt patru jucători noi. Aceste meciuri amicale trebuiau să ne mai omogenizeze. Sunt mulțumit de victorie, de joc nu prea. Ne-am fost greu să nu ne antrenăm aici. Sper să nu plătim tribut. O lună am avut două antrenamente pe zi și am făcut trei ore cu autocarul pe căldură. Jucătorii nu aveau timp să se odihnească între cele două antrenamente. Am jucat perfect în meciurile de până acum, exceptând cel de azi”, a declarat tehnicianul.

Sâmbătă, Baia Mare joacă de la ora 17 cu Steaua Roșie, iar de 19, Poli are meci cu Tatabanya.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.