Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli au pierdut la scorul de 36-31 meciul din deplasare de la Focșani, al doilea din seria pentru stabilirea locului 7. Timișorenii au avut numeroase absențe și vor fi nevoiți să mai dispute un meci, astfel că la primul meci, pagina de Facebook a clubului s-a cam grăbit să anunțe că e ultimul meci acasă.

Pero Milosevic a avut probleme de lot. Fenici a rămas acasă din cauza decesului tatălui său, în timp ce Șania și Dragas au fost tot accidentați. Chiar și așa, Poli a condus până în minutul 25 la Focșani. Ulterior, s-a simțit lipsa schimbărilor. De la 6-9 în minutul 18, Focșaniul a intrat la pauză cu 16-13. În repriza secundă, Poli nu a mai avut resurse să revină. Păiuș și Pribanic au fost cei mai buni marcatori ai bănățenilor, cu câte 7 goluri fiecare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Au mai înscris pentru timișoreni: Marjanovic, 6 goluri, Orbovic, cu 4 goluri, â Cîmpan, cu 2 goluri, și Furak, Irimescu, Milosevic, Neamțu și Trif, cu 1 gol fiecare. La Focșani, cele mai multe goluri le-a dat Miroiu, 7. Meciul decisiv pentru locul 7 se va juca la Timișoara, la mijlocul săptămânii viitoare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.