Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli s-au impus, previzibil, la scorul de 30-25 pe terenul celor de la CSM Focșani. Alb-violeții nu i-au avut pe Daskaloski, accidentat, și pe Fenici, menajat din cauza unor probleme medicale mai mici. 

SCM Poli a avut o viață grea în debutul de meci, când Focșaniul a condus-o până în minutul 15. Atunci, Vuk Milosevic a marcat golul de 5-5, după care Câmpan i-a dus pe alb-violeți în avantaj. De acolo, timișorenii și-au crescut treptat avantajul, pentru ca la pauză, tabela sălii din Focșani să arate 11-16. În a doua repriză, timișorenii au condus și cu 12 goluri, la 13-25. Până la final, doar diferența a scăzut, fără să se pună problema învingătoarei, care a marcat multe goluri spectaculoase.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cel mai bun marcator pentru Poli a fost Vuk Milosevic, cu 7 goluri, urmat de Krsto Milosevic,cu 5 goluri, Câmpan și Lasica, fiecare cu 4 goluri, Marjanovic și Orbovic cu câte 3, Șania,cu 2, Hrimiuc și Santeiu, cu 1 gol. Sladic a fost cel mai bun marcator al Focșaniului, cu 5 goluri.

Poli are următorul meci duminică, pe teren propriu. Adversarul va fi Potaissa Turda, într-un meci programat la 16,30.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.