Handbaliștii de la SCM Poli au un nou meci tare pe teren propriu în etapa intermediară de joi, contra Stelei. Timișorenii au căzut pe locul 3, în timp ce roș-albaștrii sunt lideri în Liga Zimbrilor, iar bănățenii speră ca de data aceasta să fie o victorie.

În meciul cu CSM București, Poli nu a contat. ”Pozițiile din clasament împing acest meci spre un derby; avem avantajul terenului propriu, dar așa cum am văzut în partida anterioară, deși am avut aportul extraordinar al publicului, nu am câștigat. Ne bucurăm totuși că suntem în partea superioară a clasamentului și sunt convins că vom fi mobilizați împotriva Stelei, pentru a reveni în vârf chiar dacă mai depindem și de alte rezultate. Așteptăm publicul să vină și de această dată și să ne susțină așa cum a făcut-o la meciul cu CSM. N-am prea avut timp pentru o pregătire specială cu portarii, e doar o chestiune de moral. După meciul cu CSM au fost puțin dezamăgiți, dar am fost alături de ei, pentru că e clar că acest campionat e lung și urmează de zece ori mai multe meciuri grele decât cel precedent. La meciul cu Steaua va fi o altă poveste față de întâlnirea cu CSM; băieții sunt montați să repare sincopa de sâmbătă”, a declarat secundul Horvath.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Pe lângă problemele din poartă, Poli nu a aărtat deloc ca liderul din acel moment în meciul cu echipa lui Vlad Caba. Practic, alb-violeții au fost dominați de adversar, iar revenirea din repriza a doua a fost insuficientă. Filip Marjanovic a vorbit de necesitatea unui joc mai bun în apărare și o eficiență mai marepe contraatac. ”Va fi meci greu precum cel de sâmbăta trecută, dar cred că dacă vom fi mai eficienți în apărare vom da mai ușor goluri pe contraatac și vom câștiga. Sper să fie așa, sper să avem concentrarea necesară și să nu mai facem greșelile din meciul precedent”, a precizat jucătorul.

Meciul începe joi la ora 16,45 și e televizat de Digisport și Telekomsport.

 

1 COMENTARIU

  1. Sa le fie achitate SALARIILE la baieti si cu siguranta vor avea o alta determinare.
    Cu” datorii”majore dupa prestatia dimn meciul cu CSM BUCURESTI, sant :ORBOVICI, FENICI si PORTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.