Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli încep Liga Națională cu o dpelasare la nou-promovata HC Dobrogea Sud. Timișorenii afac deplasarea fără Cristian Fenici, care e încă în recuperare după o problemă medicală și care a fost aproape să părăsească gruparea alb-violetă în această vară tocmai pentru un transfer la malul mării.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tehnicianul Pero Milosevic consideră că principala armă a ”marinarilor” este jocul cu pivotul, pe care cei de la Poli vor încerca să îl anihileze. ”Ştim despre Constanţa că este într-o formulă apropiată de data trecută, când a fost în prima ligă. Îi respectăm, pentru că au jucători de mare experienţă, mai ales pe postul de pivot, unde Rakcevic şi Nikolic sunt poate perechea de pivoţi cea mai puternică din ţară. Au şi extreme şi portari foarte buni, iar pe post de coordonator de joc e un Cutura incredibil de bun. Noi vom lupta, aşa cum ne ştiţi; am reţinut ce trebuie să mai îmbunătăţim după jocurile amicale unde în unele momente am jucat perfect iar în altele am simţit că e loc de mai bine. Dacă ne vom apăra aşa cum o facem de obicei şi nu le dăm posibilitatea să combine cu pivotul lor, atunci vom spera la un rezultat bun”, a declarat Milosevic.

SCM Poli a trecut prin multe schimbări. Pe lângă problema omogenității, deocamdată Simovic nu poate juca un meci întreg. ”Nu se poate spune dacă avem acum o echipă mai bună decât anul trecut, trebuie să o demonstrăm prin rezultate; e adevărat avem mai multe opţiuni la schimbări. Din păcate, Simovic nu e încă la maximum de potenţial, după 7-8 luni de pauză şi doar două luni de activitate la CSM. Nu poate încă să ducă un meci întreg aşa cum au făcut-o, de exemplu, anul trecut, Grigoraş sau Halcă pe postul de inter dreapta. Teoretic am putea deveni o echipă mai bună decât anul trecut, dar ne mai trebuie timp împreună să ne integrăm în toate sistemele de joc. Totuși începe campionatul şi trebuie să ne rezolvăm omogenizarea în timpul sezonului”, a mai adăugat tehnicianul muntenegrean.

SCM Poli joacă marți de la ora 16 la Constanța, într-un meic transmis de TVR 2.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.