Joma - JSport.roJSport.ro

Echipa de handbal feminin de la SCM Timișoara a mai bifat trei transferuri interesante în ultima săptămână. Capul de afiș este Anca Elena Onicaș, care la 21 de ani are deja un titlu de campioană a Spaniei, plus experimentata Manuela Manda și tânăra Marian Filip.

Anca Elena Onicaș are 21 de ani, este inter dreapta, iar în ultimul sezon a jucat în prima ligă spaniolă, la CB Atlético Guardés, cu care a jucat în Cupa Challenge și cu care a cucerit titlul național la 50 de ani de la înființarea clubului. Jucătoarea este hunedoreancă, a făcut parte din lotul de la Centrul Național de Excelență de la Râmnicu-Vâlcea și apoi a mai evoluat pentru HC Zalău. A jucat în naționalele României de junioare și cadete. Pe lângă deja titrată tânără, clubul a mai adus două jucătoare pentru obiectivul de a promova din primul an.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe postul de pivot a venit Manuela Manda, ajunsă la 37 de ani. În ultimii ani, a jucat în eșalonul secund la Dinamo București. Jucătoarea născută în Caracal are ștate vechi în prima ligă și a terminat junioratul la Oltchim Râmnicu-Vâlcea. A mai jucat la Astral Câlnău, Hidrotehnica Constanța, HC Roman, Dunărea Brăila, Oțelul Galați, CSM Ploiești, Corona Brașov, unde a fost colegă cu Aurelia Brădeanu sau HCM Râmnicu-Vâlcea.

De asemenea, pe postul de inter stânga a venit constănțeanca Marina Filip, de 21 de ani. Ca senioară, a debutat în orașul natal, iar ultima dată a jucat la Universitatea Pitești. Din lot mai fac parte: Gabriela Moldoveanu, Loredana Sas, Diana Manole, Sabine Karina Klimek, Alexandra Muntean, Medana Stăncescu, Bianca Avram, Diana Predoi, Cristina Predoi, Bianca Curmenț, Brighite Szabo, Ioana Rădoi, Daira Ghiocel și Bobu Maria.

 

foto: news.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.