Joma - JSport.roJSport.ro

Handbalistele de la SCM Timișoara au cedat în al doilea meci de la turneul de promovare/menținere în prima ligă, la scorul de 27-19 cu Danubius Galați. Meciul a fost dominat autoritar de formația de pe locul 12 din prima ligă, care cel mai probabil, se va impune și în a treia zi. 

Joi, în prima zi de turneu, timișorencele au câștigat la scor, cu 28-17, cu Știința București, locul 3 din Seria A. Cu Galațiul a fost însă o cu totul ”altă mâncare de pește”. de la 1-1, Danubius a preluat conducerea și a avut 14-9 la pauză, iar în repriza secundă nu s-a petrecut nimic. Sabine Klimek a fost cea mai bună marcatoare a timișorencelor, cu 7 goluri, urmată de surorile Predoi și Manda, toate cu câte 3 goluri, Muntean, Rădoi și Markovic, fiecare cu câte 1 gol. Livrinikj a dat cele mai multe goluri pentru Galați, 8.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Timișoara nu merge însă acasă. Sâmbătă, Galațiul va juca cu Știința București, iar duminică, locurile 2 și 3 din cele două grupe joacă meciuri de clasament, pentru o ierarhie finală, în caz că se retrag echipe în vară din prima ligă.

foto: facebook.com/handbalscmtimisoara

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.