Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

Handbaliștii de la SCM Poli au jucat sâmbătă primul meci din cele șase pe care le vor juca în Seria I a play-off-ului. Elevii lui Pero Milosevic au cedat la scorul de 28-23 pe terenul celor de la Dobrogea Sud Constanța, după un joc în care nu au mai putut reveni în repriza secundă.

Partida a fost una foarte echilibrată în debutul său. De altfel, Poli a fost și minute bune din prima repriză la conducere, până în minutul 26, când scorul a fost de 10-11. Ulterior, gazdele au preluat conducerea pentru avantajul minim de 12-11 la pauză. În repriza secundă, Timișoara nu a mai putut egala, iar dobrogenii și-au mărit avantajul pentru un succes clar la final. Dragas și Marjanovic au dat câte 6 goluri pentru Poli, care i-a mai avut ca marcatori pe Fenici, cu 3 goluri, Orbovic și Cîmpan, cu 2 goluri fiecare, Tcaciuc, Milosevic, Pribanic și Sadoveac, 1 gol fiecare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru Constanța, Crnoglavac a dat cele mai multe goluri, 9. După rezultatele din prima etapă, Constanța are 9 puncte în Seria A, CSM București, 7, Călărașiul, 2, iar Timișoara, 0. Liga Zimbrilor se întrerupe pe fondul programului echipei naționale. În jurul datei de 17 aprilie, Poli va juca acasă cu Dunărea Călărași.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.