Handbaliștii de la SCM Poli au pierdut puncte importante în deplasare după 20-20 în deplasare la HC Dobrogea Sud. Poli a făcut un meci bun, ajutată mai ales de portarul Zlatko Daskaloski, și a condus-o pe Dobrogea Sud tot meciul aproape. Constănțenii au avut o mare răbufnire de orgoliu pe final, dar nu au reușit mai mult decât un punct.

Începutul de meci a fost unul echilibrat, cu un ușor avantaj pentru cei de la Constanța. Crnoglavac și Buricea au adus pentru prima dată gazdele în avantaj de peste un gol, la 4-2, în minutul 9, moment în care Alin Șania a fost eliminat. Poli a rămas în joc însă, cu două goluri bine plasate. Rămasă fără căpitanul Fenici, eliminat și el două minute, Timișoara a rezista bine, iar în minutul 18 a egalat la 7-7 după golul lui Flavius Cîmpan.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Alin Șania i-a adus pentru prima dată pe alb-violeți în avantaj, la 7-8. Zlatko Daskaloski a fost însă omul reprizei, una în care a apărat două aruncări de la 7 metri. De partea cealaltă, Dane Sijan nu a fost nici pe departe într-o zi bună. Dobrogea Sud a avut 11 minute fără gol marcat, și pe acest fond, Poli s-a dus la 7-11 în minutul 24. Pe final de repriză însă, Vujovic și Crnoglavac au marcat și la vestiare s-a intrat cu 10-12.

Gazdele au schimbat portarul la pauză, cu macedoneanul Mitrevski. Chiar și așa, Poli a reușit să țină de diferența de scor, iar gazdele au reușit să se apropie la un gol, fără să poată egala. Dobrogenii au venit la 12-13, 14-15, 15-16 și apoi 16-17, fără să poată egala. Buricea a fost eliminat în minutul 49, iar Poli a avut aruncare de la 7 metri trasă de Șania, parată însă de Sijan.

Timișorenii s-au dus la 16-19 după ce au marcat Marjanovic și Orbovic, dar în minutul 53, Șania a fost eliminat din nou, iar Vujovic a redus diferența de la 7 metri. În minutul 57, după alte două goluri ale lui Vujovic, Constanța a egalat la 19, după ce Poli a avut cinci minute fără gol. Orbovic a marcat golul 20, însă Vujovic a egalat, cu Vuk Milosevic eliminat. Pe final, alb-violeții nu au putut marca, iar gazdele nu au mai avut timp de un atac, și s-a încheiat cu remiză.

Milos Orbovic și Krsto Milosevic au fost principalii marcatori ai oaspeților, cu 7, respectiv 5 goluri. Au mai marcat: Cîmpan, 3 goluri, Marjanovic, 2 goluri, Hrimiuc, Șania și Fenici, fiecare cu un gol. Daskaloski ascos 11 mingi, multe din aruncări de la 7metri. Vujovic și Crnoglavac au fost principalii marcatori ai constăneținilor, cu 7 și 5goluri.

Săptămâna viitoare, Poli joacă sâmbătă de la ora 16, cu Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.