Joma - JSport.roJSport.ro

Și anul acesta s-a amânat câștigarea unui trofeu pentru handalul timișorean, iar SCM Poli rămâne ancorată în speranța că mâine va fi mai bine. Într-adevăr, alb-violeții au jucat finala Cupei României, dar au avut și ei un an cu multe încercări, mai ales din cauza problemelor financiare la nivelul întregului club al primăriei. Chiar și așa, conducătorii spun că pentru sportul cu mingea mică, va fi bine în continuare.

Elevii lui Pero Milosevic au jucat final Cupei României în primele luni ale anului, dar au pierdut-o cu cei de la Dobrogea Sud Constanța. În campionat, deși la un moment în sezonul regulat au fost în top, au terminat pe locul 6, în afara cupelor europene, sub aceiași constănțeni. Vara a adus și multe plecări, dar și multe sosiri, între care salutăm repatrierea timișoreanului Marius Sadoveac. Neajunsurile financiare și-au spus însă cuvântul și pentru handbaliști.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Clubul i-a anunțat la reunire pe toți cei care semnaseră contracte deja că li se reduc salariile, iar suma tăiată o vor primi până în iunie 2019. Cu aceste condiții și cu restanțe care se perpetuează, Leonard Ștefan și Andrei Santeiu au părăsit echipe. De punctat și că portarul Milos kocic este de luni de zile deja blocat în Serbia, deoarece clubul nu i-a putut preplungi visa. Dacă ar fi fost angajat cu contract de muncă, plavul ar fi avut permis de muncă și nu viză reînnoită la 90 de zile.

În aceste condiții, și cu accidentări, SCM Poli a terminat anul tot pe locul 6, cu 25 de puncte. imediat sub, cu 24, se regăsește Dinamo, care are însă un meci amânat cu CSM București. Alb-violeții par să aibă culoar spre Cupa României. Vor juca semifinala din 9 martie cu gazda turneului CSM Focșani, iar din acest punct de vedere, timișorenii au avantaje și dezavatanje. Financiar, conducătorii caută să găsească noi resurse din mediu privat, pentru că banii publici sunt insuficienți.

Explicabil, deoarece ”corabia” SCM-ului este în derivă. Alfel, conducătorii secției rămân în nota prea nerealistă pentru un club cu ”background” inginieresc. Doboși și Dumitru sperau să aducă Final Four-ul aici, deși turnel implica niște costuri de 100.000 de lei. Cei doi consideră că handbaliștii trebuie să aibă răbdare, deși jucătorii își cam gândesc puțin bagajul. Și bineînțeles, secția speră la finalizare săliii de sport începută acum 8 ani la Baza Sportivă 2.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.